Saturday, May 23, 2009

Pink

Pink on tulossa syksyllä metroplexiimme konsertoimaan ja minä olen tässä jo pari viikkoa pähkäillyt, että mennäkö vai eikö mennä?

Pidän tosi paljon Pinkin musiikista, biisien sanoista, hänen äänestään ja muutenkin hänen musiikkityylistään. Räväkkä nuori nainen, jolla on myös aikas upea lavashow ja taatusti tarvittua lavakarismaa, joka tekee aina konserttielämyksestä astetta paremman.

Eli siis, minulle voi ilmoittautua, jos jotakuta kiinnostaa lähteä syyskuussa katsomaan kanssani tätä persoonallista naismuusikkoa ;-)


Lippujakin on vielä yllättävän hyvin tarjolla. Mutta kyllä kai tässä kohta on jo konserttilippu ostettava, jos mukaan mielii.

Mieheni kieltäytyi tästä huvista, sanoi vain tylysti, ettei Pink nyt ihan niin kovasti iske, että hän lähtisi konserttilippuja ostamaan. Syksyistä Metallican konserttia hän sen sijaan taitaa jo kovasti odotella... Höh, ihan tylsä tyyppi!

6 comments:

Mikael said...

Mä haaveilen myös, että pääsisin pinkin keikalle.

Sari said...

Hei Mikael. Samat on haaveet täälläkin suuntaa. Katsotaan nyt sitten, pääsenkö konserttiin asti ;-)

Karo said...

täällä ois heti vapaaehtoinen konserttiin lähtijä jos vain oisin sielä suunnalla :) Pink on yks mun suosikeista, ihana ääni ja sillä muijalla on asennetta! :) Sanoituksissa on aina joku sanoma jne, tykkään tosi paljon! Aloin tässä heti katsomaan että missäs päin se Pink keikkailee jos osuis tänne meidän lähettyville.

Sari said...

No voihan turkanen! Olisipa ollut kiva lähteä kanssasi Pinkkiä katsomaan :-) Toivon mukaan pääsemme molemmat häntä kuiteskin katsomaan. Eihän sitä tiedä, jos Pink on tulossa myös sinne suuntaan. Vai miten lie siellä arabeissa suhtautuvat tällaiseen rocker chickiin???

kirsi said...

Hei, Pink oli taalla n vuosi sitten. En mennyt, mutta meitin esikoinen oli kaverinsa ja hanen isansa kanssa keikalla. Osti sielta t=paidan. Hyva konsertti.

disa said...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.