Wednesday, May 20, 2009

American Idolsin voittaja on....

No ei TODELLAKAAN hän! Varmasti kaikki Idolseja seuranneet muistavat tämän mimmin.

Hänet palkittiin tänä iltana muistaakseni jossakin itsevarmin kilpailija kategoriassa ja siinä hän taas poseerasi, bikineissään. Rusketustakin oli jo ihan kivasti, mutta ääni, ei se vaan toiminut edelleenkään. Ja huomatkaa Ryanin leveä hymy!

Jaa, mitä Idols-tuomari Kara DioGuardi tekee neidon rinnalla? Hän täydensi laulupuolta, ja tämä nyt oli oletettavasti jonkun sortin joke pohjautuen Karan ja tämän kisaajan väliseen skismaan jo alkukarsinnoissa... ;-)

By the way, Kara väläytti biisin loppuessa myös biksuosastonsa kaikelle kansalle ja aiheutti melkoisen kuohunnan katsomossa. Haa, olin kuolla nauruun!

Illan aikana esiintyjäkaarti oli huippuluokkaa, oma suosikkini Fergie ilahdutti ilmaantumalla lavalle Idols-tyttösten esittämän Glamorous-biisin tahdittamana. Fergien uusi hiustyyli vaatii tosin pientä totuttelua, tämä laulajatar on nimittäin tätä nykyä brunette. Mutta wow, upea asu oli taas tällä trimmissä kunnossa (tätä nykyä, hänenkin painoonsa kun tämän tästä puututaan ja luo varmasti ihan kivaa pientä painetta pysyä kunnossa) olevalla naisella ja ne korot,
OMG!Ja oli mukana tietty myös koko Black Eyed Peas. Bändi sai kovasti kehuja, sillä ovathan tällä hetkellä listaykkösiä ja nappasivat tänä vuonna myös kolme Grammyä. Way to go Black Eyed Peas!

Yksi omista varhaisnuoruuden suosikeista oli muuten Cyndi Lauper, joka veti duon Alison Irahetan kanssa ja heidän esittämänsä Time after time-biisi oli kaunista kuunneltavaa.

Muistaakohan kukaan vanhoja Cyndi Lauperin videoita? Jostain syystä minulle tulee aina Cyndistä mieleen juuri tuo Time after Time-video, jossa taustalla näkyy söpö retro-asuntovaunu, ja Cyndi itsekin on vielä aivan babyface nuori nainen.

Ja jossain vaiheessa lavalle rynni jopa KISS. Ja sedät jaksaa heilua, ei voi muuta sanoa. Täysi meikki kasvoilla ja ne tyypilliset tamineet ja massiiviset kengät jyräsivät tiensä Idols-lavalle.

Ja Genellä virtaa riittää kieltä heilutella. Pitää heti mainita, ettei KISS ole kyllä koskaan kuulunut omiin suosikkeihini, vaikka olen monenmoista pehmoheavyä yms. päänheiluttelumusaa kuunnellutkin.

Joku tässä bändissä vaan on aina vastustanut mua. Mutta Gene Simmons on kyllä hyvä tyyppi ja tunnustan heti seuranneeni Gene Simmonsin omaa reality-sarjaa Family Jewelsia varsin mielenkiinnolla. Business-mies, henkeen ja vereen. Mutta myös varsin hyvä isukki ja puoliso.

Adam heitti biisin KISSin kanssa ja oli selvästi elementissään lavalla miesten kanssa heiluessaan. Vaan tuliko Idols-voitto Adam Lambertille?

Ja nyt ne silmät kiinni, jos et halua tietää voittajaa!

-----------------------------------------------

Tämän vuoden Idolsin voittaja on nimittäin...

Kris Allen. Oman 5-veen tyttäremme suosikki. Neiti ilmoitti jo heti finaalin alussa, että Kris voittaa ja supatti useaan otteeseen ohjelmaa katsoessaan, että: Kris, Kris, give me a kiss!

Huh heijaa, tässä iässäkö tämän luokan idoli-fanitus jo alkaa. Kiääksistä!

No mutta, oikeassa oli perheen pienimmäinen.

Ja Kris itsekin oli aivan ymmyrkäisenä. Oh, I don't know what to say really ja tähän suuntaan. Olin myös kuulevinani jotain sen tyylistä, että: Oh but, Adam should have win, he is so good!

Eli siis, Kris oli aivan hämmästynyt voitostaan ja oli oletettavasti jo henkisesti varautunut siihen, että Adam nappaa voiton.

Kuten varmasti myös suurin osa meistä veikkasi, minä ainakin.

Hieno homma Kris! Tänä vuonna Idols-voiton nappasi ennakkosuosikki Adamin sijasta tämä sympaattisen oloinen, melodinen ja romanttisella tavalla naapurinpoikamainen Idols-finalisti. Nappisilmä, rento ja ehkä hivenen ujonkin oloinen Kris.

Ostaisinko itse Krisin ensimmäisen levyn? No jaa, enpä osaa sanoa, mutta jos Dannyltä ilmestyy josain vaiheessa levy, sen voisin ehkä ostaakin...

6 comments:

Yaelian said...

Näin uutisen heti aamulla ja olin vähän yllättynyt;jakso on mulla nyt latauksessa.Kris on sympaattinen mutta Adamiin verrattuna kyllä aika eri sorttia-Luulen että suurimmalle osalle Amerikkaa Adam on liian erilainen kynsilakkoineen ja niin edelleen, kun taas Kris on se mukava naapurinpoika.Krisiä on ihan kiva kuunnella, mutta hän ei ole mitenkään erikoinen tai karismaattinen, kuten Adam.Kris itse asiassa on aika tavallinen. Adamin konserttiin varmaan voisin mennä jos lähitienoille tulisi, Krisin konserttiin tuskin menisin...Mutta Adamin ura varmaan on jo selvä vaikka kakkoseksi jäikin....

Sara said...

En voinut vastustaa kurkkaamista blogiisi, vaikka vasta tänään näemmekin viimeisimmät laulusuoritukset ja huomenna tuloksen... Jotenkin aavistelinkin tässä kuitenkin käyvän näin... Ihan vaan pelkästään sen takia, että Adam on liian hyvä tekemään musiikkia tavalliseen poppityyliin... Hänellä on niin laaja lauluääni, että voi laulaa melkein mitä vaan, mutta parhaiten mielestäni esiintyy juuri hevi/rock- kategoriassa... Täytyy kyllä sanoa, että olen Sari sun kanssa samoilla linjoilla, Dannyn levyn voisin ostaakin ja Adamin, mutta en Krisin. Enkä muuten tykännyt siitäkään, että Kris heti alusta pitäen esitteli vaimonsa... Musta vaimojen ja tyttöystävien pitäis pysyä enemmön taka- alalla, onhan tuo musabisnes kuitenkin (mun näkökulmasta) enemmän sellaista "jumaloimista". Pikkutytöt/ teinit haaveilee idoleistaan ;-)

Sooloilija said...

OMG!!! Kriskö voitti kisan!! No, luulen kuitenkin, että Adam tulee pärjäämään paremmin. Äänestäjät näköjään olivat sitten niitä tyttösiä ja he saivat laittaa tekstareita niin paljon kuin halusivat!
Onhan Kris ihan söpö, mutta Yaelian sanoin: niin tavallinen. Ei tule menestymään esim. Euroopassa lainkaan, mutta Adam olisi menestynyt mantereen tälläkin puolella..

Meillä tämä finaali nähdään ehkä ensi viikon lopulla eli ei vielä tällä viikolla.

Sari said...

Moi Yaelian. Yllättynyt olin minäkin, mutta niin oli myös Kris itse. Adam tulee varmasti menestymään, vaikkei voitto hänelle tullutkaan, saa nähdä miten Krisin ura lähtee tästä liikenteeseen. Itse en ihan kauheasti hänestä hullaantunut, mutta on varmasti pienten tyttöjen mieleen (kuten jo omasta 5-veestäni huomasin...).

Sara. Muistan myös, kuinka Kris esitteli heti vaimonsa ja Simon taisi siihen jotain kommentoidakin, että: Not a smart move tai jotain sen suuntaista. Adamista kuullaan takuulla vielä ja olisi aivan upea melodisen heavyn laulaja, katsotaan mitä päätyy tekemään...

Sooloilija. OMG tosiaankin! Voitto ei napsahtanutkaan Adamille, niinkuin ounastelin, vaan Kris vei koko potin. Ehkäpä juuri pikkutyttöjen johdosta näin kävi ja mielenkiintoista onkin nyt nähdä, miten Krisin ura tästä etenee. Adamilla ei tule olemaan minkäänlaisia ongelmia, hän on menestyjä ja tietää sen itsekin. Dannyn levyä odotellessa... ;-)

kirsi said...

Voi ei, (tuli kiire, lyhyt kommentti) mut katsoin tyttarien kanssa eilen illalla idolsit. Kiva, et "tavis' Kris voitti, Adam musta parempi, mut ...sorry en pitanyt hanen 'lookista'.

Sari said...

Hei Kirsi, itselle Krisin voitto oli hienoinen yllätys, sillä Adam peittosi hänet kyllä 1-0 laajalla ääniskaalallaan. Ehkä hänen lookinsa oli se juttu, joka ei uponnut kaikkiin. Aivan kuten Sooloilijakin tuossa jo taisi mainita, Amerikka ja ehkä muukaan maailma ei ollut vielä valmis hänenlaiselleen Idolille.

Mutta taatusti tulee menestymään, upea äänihän hänellä oli, vaikka itse välillä koin hänen teatraalisuutensa negana.