Wednesday, May 13, 2009

American Idols

On taas se aika keväästä, että American Idols alkaa olemaan jo loppusuoralla. Tänään kisassa olivat mukana enää Adam Lambert, Kris Allen ja Danny Gokey.

Eilisten esitysten jälkeen en enää ollut itsekään täysin varma, ketkä kaksi näistä miehistä lähtisivät tänä iltana jatkoon. Aikaisemmin olisin veikannut suoralta kädeltä Adamia ja Dannyä, mutta eilen Kris yllätti minut vahvoilla esityksillään ja arvelinkin, että joko Kris tai Danny ovat finaalissa, Adamin finaalipaikan ollessa jo miltei takuuvarma juttu. Niin paljon kehua ja julkisuutta hän on tässä kisassa saanut.

Ja kuka sitten lähti kotiin?

No voi. Upean karheaääninen, symppiksen oloinen Danny Gokey. Erittäin lahjakas laulaja, joka toivon mukaan vielä näkyy musiikkimaailmassa. Lahjakkuus ei kuitenkaan enää taida riittää American Idols-kisassa. Top 2 sijoille päästäksesi sinulta pitää löytyä myös vahvaa lavakarismaa ja tähtiainesta, joka Dannyltä ehkä jossain määrin vielä puuttui. Mutta uskon kyllä, että hänestä kuullaan vielä.

Lahjakas mies, jota kohtaan tunsin kisan alusta saakka syvää sympatiaa, sillä elämä on jo ennättänyt koetella Dannyä kovalla kädellä, hänen vaimonsa menehtyessä sydänsairauden aiheuttamiin komplikaatioihin vain kuukautta ennen Idolsin alkukarsintoja.

Mutta ensi viikolla kisaavat siis enää nämä kaksi miestä. Melodisempi, nappisilmäinen, naapurinpoikamaisesti komea ja (ainakin vielä) jalat maassa tyypiltä vaikuttava Kris Allen sekä...

Uusin Rock God, Elvis, whatever! Adam Lambert! Nyt taitaa kyllä olla vahvasti Adamin vuosi ja alkukankeuteni tämän nuoren miehen suhteen ovat häivenemässä. Ihan oikeasti mua aluksi nyppi tän kaverin teatraalisuus ja ehkä hivenen liikakin itsevarmuus lavalla, mutta pakko se kai on myöntää, että Adam on juuri sitä, mitä musiikkimaailma hakee ja tarvitsee. Omalaatuinen, lahjakas ja karismaattinen, itsevarma nuori mies. Eiköhän näillä eväillä pääse jo aika pitkälle.

Itse veikkaan siis Adamia koko Idols-kisan voittajaksi.

Oletteko muut huomanneet ajattelevanne samaa, vai kuvittelenko vain. Mutta miten tämä nuori Idols-finalisti tuo minulle väkisinkin mieleen nuoren Elviksen?

Onko se tuo olemus, tumma tukka vai nuo ilmeet? Joku hänessä nyt vaan on... Niin kovin Elvismäistä.

9 comments:

Yaelian said...

Katsoin eilen illalla tuon 3 kisan ja nyt on latauksessa se jakso ,missa Danny putoaa. Itsekin olin aika yllattynyt lukiessani aamulla, etta juuri Danny oli pudonnut. Ma pidin kylla ihan alussa saakka Adamista, siina nuoressa miehessa on vain jotain, jossa yhdistyy niin monta asiaa. Mahtava lavasateily, ihan tahtiainesta jo heti.Tosin hanhan oli ihan ammattilainen jo saapuessaan kilpailuun. Olen ihan koukussa American Idol ohjelmaan.....

Sooloilija said...

Adam on tähti, uuden ajan Elvis! Häntä musiikkimaailma tarvitsee juuri nyt ehkä eniten, siksi hänelle voitto suotakoon.

Dannyn olisin toivonut finaaliin, mutta kyllä Kriskin menettelee, koska Adamin voitto on sen verran selvää.. Ellei nyt sitten Amerikan kaikki mahdolliset pikkutytöt innostu tekstailemaan Krisin puolesta.
Adam on myös aikuisten mieleen, joten ääniä tulee siis oikeasti aikuisilta..

Me täällä Suomen tv:ssä laahataan viikko-kaksi perässä..

nbalike said...

Dear friend,
1.My company supply various of wholesale watches,such as
Dior, Gucci. All my company sale products to many country in the world,received the customer appreciation.
2.It's keep faith and truth as principle & supply the best service for customer.Not only the quality which all we wholesale watch have lodge zero complaint,but also give the best price.
3.My company have strongly customer servicer for our customer.we will deal with the problem if customer encounter, which also guarantee the customer interest. Provide various of elegant and good looking watch,such as Louis Vuitton which is real charming style watch.
4.We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered replica watches are delivered to you in good shape as fast as possible.Communicate with us.You will be very satisfied! Hope we can do long-term business in near future.

Welcome to our website for more details.
ChristalRiva100 G-Rectangle101 G-Round102 G-Mini Watches103104 G-Bandeau105 Watches107 G-Charms Watches109 G-Square110 G-Link Watches111 Watches112 Twirl116 Signoria Watches1400 Watches15001900 Watches3900 Watches3905 Watches5500 Watches5505 Watches6100 Watches6800 Watches8505 Watches8600 Watches8605 Watches8905 WatchesOther WatchesBest regards! Thank you !

Sari said...

Hei Yaelian. Dannyn putoaminen olisi viikko sitten ollut järkytys, mutta kyllä Kris oli kieltämättä aika hyvä tämän viikon kisassa. Ja on sellainen nätti poika, joka vetoaa moneen. Adam on kyllä taitava kaveri, mutta itse en ihan alusta häneen lämmennyt. Oli miltei jo liikaa sitä lavasäteilyä ja karismaa... Tai jotenkin niin se meni.

Sooloilija. Juu, kyllä Adamissa on sitä tähtiainesta ihan selvästi ja tyyppi ihan uhkuu itsevarmuutta, niinkuin tietty pitääkin, jotta menestyy. Ensi viikolla saamme varmasti todistaa Adamin voittoa, aika varmaa sen luulisi olevan.

nbalike. I wonder how you ended up on my blog. I have to say, I am not that interested.

*iTkUpiLLi* said...

No Elvis mullekin on tullut mieleen Adamista. Ja kieltamatta Adam on ihan mielettoman upea laulaja, joskus on vaan ehka liian mahtipontista mun makuuni.

Danny ja Kris on ollut molemmat mun suosikkeja ja olisin kylla toivonut molemmat finaaliin, mutten kylla Adam on myos finaalipaikkansa ansainnut.

Saas kattoo, viime vuonna voittaja oli kylla yllari, ma uskon, etta Kris:illa on myoskin kaikki mahkut voittoon.

Janna kiva ja todella upeita laulajia oli kaikki 10 parasta.

Sari said...

Moi Itkupilli ja kiitos kommentistasi ;-) Elvismäistä tyyliä olet siis sinäkin tässä kaverissa huomannut. Danny oli mun suosikki alusta saakka, mutta toisaalta ymmärrän, ettei hänellä ole aivan samanluokan lavakarismaa kuin näillä kahdella. Ei sitä koskaan voi tosiaan tietää, kuka lopulta voittaa. Voisikin toisaalta olla ihan hauska ylläri, jos Kris veisi voiton.

Sara said...

Moi! Täältä Lontoosta seurailen blogiasi, nyt paljastit mulle kuka seuraavaksi putoaa, kun tänään olisimme saaneet sen illalla tietää. Musta Adam on selvää voittaja- ainesta, hänellä on uskomaton kyky laulaa mitä vaan ja ulkonäkökin on valmiiksi sitä mitä sen kuuluukin olla. Ikävää, että Danny putosi, sillä hän olisi ollut mun kakkossuosikki... Ihanan käheä ääni, joka uppoaa aina!

Sari said...

Hei Sara ja sori, sain jo noottia Suomessa asustavalta ystävättäreltäni, että mitä varten mun piti mennä paljastamaan seuraava putoaja. Nyt pitää heti myöntää oma tyhmyyteni, mutta en ollenkaan edes osannut ajatella, että ohjelma lähetetään siellä Euroopassa vähän jälkijunassa.

Toivottavasti en nyt ole aiheuttanut tällä postauksella kellekään kamalan suurta mielipahaa. Näinköhän arvaan ensi viikolla paljastaa voittajaa...??? Hups...

Sara said...

Heips Sari! Eipä tuo minua haittaa, vaikka kerroitkin sen "etukäteen" ja voihan sitä olla katsomatta tänne, jos pelkää tuloksen julkistamista... Jännää kuitenkin on, en malttaisi millään odottaa näkeväni loppukisaa. Mukavaa viikonjatkoa sulle!!