Saturday, May 30, 2009

Leppoisa lauantai

Tänään ollaan otettu ihan rennosti. Perheen kanssa yhdessäoloa, aurinkoa, uintia ja ihan vain oleskelua.

Perheen pienin pulasi pari tuntia uima-altaassa. Meillä ei ole omaa uima-allasta, vaan talomme sijaitsee sillä tapaa kivalla alueella, että asuma-alueellemme kuuluu kaksi erillistä uima-allasaluetta. Tänä kesänä näitä altaita onkin käytetty tiheään tahtiin.

Uimaan kovasti jo opetellaan, vaan silti nuo käsikellukkeet eivät millään meinaa irrota tämän tyttösen käsivarsilta. Noh, ehkä jo syssymmällä...

Ja kun neiti pulasi altaassa, äiti paneutui TODELLA tärkeisiin asioihin. Eli nenällä oli uudet Reiskan kakkulani (vahvuuksilla muuten ja olen näistä ihan tosi iloinen! Just ihkut, isot aurinkolasit, jollaisia halusinkin) nenällä kävin People-lehden kimppuun. Kyseessä olikin varsin tärkeä nummero, sillä käytiinhän siinä läpi kesän muotia ja tietty kaikkien naisten mielenkiinnon kohteita, eli julkkiksia.

Joista erityisesti tämä kuvatus toi reisiensä kanssa ikuista taistelua käyvälle äidille erityistä lohtua. Niin, arvaatkos sinä kuka on tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa?

Ha haa...

Sehän on nimittäin aina ihailemani Scarlett Johansson, jonka luulin omaavan myös nätit ja sironnäköiset reidet. Vaan kappas kummaa, tässä kuvassa kyllä näyttävät hivenen muodokkaamilta, kuin olin kuvitellut.

Joten on näitä reisiongelmia muillakin... Jopa Scarlettin tapaisilla kaunottarilla.

Johan helpotti... ;-)

P.S. Nuo Scarlettin shortsit on muuten aikas vinkeät. Aika korkea vyötärö, joka ei välttämättä ole kauhean imartelevannäköistä katseltavaa...

9 comments:

Sooloilija said...

Reidet on vaikea asia - paksu-ja lyhytreitisenä voin sen todeta. Scarlett on kai tosi lyhyt (160 cm tai alle, kuten minäkin), joten hoikkanakin reidet näyttävät 'paksummilta' kuin pitkän ihmisen jalat..

Muistan kuinka aikoinaan sanottiin Britney Spearsin reisiä paksuiksi, vaikka ne oikeasti ovat hänellä normaalit ja muodokkaat, mutta kun Hollywoodissa pitäisi olla tikkureidet ja tikkusääret. Sellaiset luisevat kuin esim. Angelina Joliella..

Onneksi meitä on joka lähtöön..

Mutta on teillä ihanat uintikelit siellä! Meillä ei täällä ole ulkouima-altaita missään, ja se olisikin meidän unelma.

Sooloilija said...

Piti lisätä (mutta kun tuli vaahdottua noista reisistä), että ihanat aurinkolasit, ja vielä vahvuuksilla! Minunkin pitäisi hankkia, mutta ovat täällä päin niin kalliita, että ei tahdo löytyä ylimääräistä (n. 100 euroa), että saisi ne hankittua.

Suvi said...

Itsekkin juuri iloitsen uusista aurinkolaseista vahvuuksilla.

Ja olisipa ihanaa kun täälläkin olisi uima-allas. Toki meri on lähellä, mutta siellä se vesi on aina melko kylmää. Ja uimahallissa on kyllä ulkoallas, mutta sinnekkin se maksu on mielestäni paljon (aikuisilta 4,70€, lasten lippu on onneksi vain 2,50€).

Yaelian said...

Nätit uudet lasit!Mullakin on aurinkolasit vahvuuksilla.
Scarletthan ei mikään tosi laiha ole,ja ihan hyvä niin,jotkut tähdethän ovat liiankin laihoja. Mutta jos olisin Scarlett, en kyllä tuollaisia leikattuja farkkushortseja laittaisi päälleni....

Sari said...

Hei Sooloilija. Siis reidet on mun ikuinen päänvaiva ja nytkin laihduttuani tunnen, että muualta jo näytän ihan ok:lta, mutta nämä muhkujalkani ovat edelleen reisistä aikas runsaat. Eikä mulla edes tuo lohtua mun pituuteni, sillä ne nyt vaan ovat aina olleet tällaiset pölkyt.

Onks Scarlett tosiaan noin lyhyt? Britney Spearshän on taas ihan trimmikunnossa, tosin joku aika sitten hänellä oli paksua vähän muutkin kuin reidet. Mutta silloin oli kyllä henkisesti niin kuralla koko tyttö, ettei varmaan juuri treenaaminen kiinnostanut. Mutta juu, Jolien mittoihin en minä ainakaan haluaisi. Ei ole mitään kaunista katseltavaa, kun käsivarretkin on skeleton-tyyliä.

Niinhän se on, meitä on joka lähtöön ja se meille sallittakoon. Naisena sitä vaan aina huomaa tuijottavansa toisissa naisissa juuri niitä kohtia, jotka tuovat itselle päänvaivaa. Ja niinpä toi pientä helpotusta, kun huomasi esim. Scarlettin tapaisen kaunottarenkin reisissä vähän enempi massaa kuin oli olettanut... ;-)

Uimassa ollaan käyty nyt tosiaan joka päivä, sillä tämä on itsellekin nyt pitkästä aikaa harvinaista herkkua. Yleensä ollaan koko kesä Suomessa, joten nyt pitää nauttia tästä, kun kerrankin ollaan alkukesä täällä suunnassa.

Sooloilijalla vielä. Nuo vahvuuksilla olevat lasit on olleet itselläkin jo pitkään hankintalistalla. Vanhat sellaiset olivat jo niin kulahtaneessa kunnossa, että oli pakko investoida uudet, vaikka ainahan se vähän asuntovelkaisena kirpaisee tällaisiin ns. puoliturhuuksiin rahaa laittaa.

Moi Suvi. Ihan tosi, millaisetkohan lasit sinä olet löytänyt, pitääpä käydä kurkkaamassa blogistasi, jos olet niitä siellä jo vilautellut... ;-)

Täällä uima-altaat ovat yleisiä ja yleisesti myös vuokra-taloyhtiöissä (tarkoittaa rivitalomaisia townhomeja) löytyy uima-allasalueet. Kesät ovat täällä niin tukahduttavan kuumia, että tähän puoleen on panostettu, sillä ei täällä juuri muuta ulkoilua voi enää keskikesästä harjoittaakaan, kuin altaassa pulaamista.

Huih, merivesi on varmasti aikas viileää. Itse olen Suomessa sellainen vilukissa, että Keski-Suomen mökillämmekin mua saa kyllä houkutella veteen useampaan otteeseen ja siltikin ottaa koville. Siispä pariin otteeseen saatan uimaan uskaltautua ja siihenkin vain saunan ja kovien löylyjen voimin...

Moiks Yaelian. Vahvuuksilla olevat aurinkolasit kyllä helpottavat oloa, kun piilareiden kanssa on itsellä vähän niin ja näin. Silmät kuivuu ja vuotaa ja hiertää. Niinpä käytän nykyisin pääosin silmälaseja ja vahvuuksilla olevat aurinkolasit ovat sen vuoksi ihan ehdottomat, vaikka mies väittää, että tällaisten ostelu on vähän turhaa rahantuhlausta...

Juu-u, Scarlettin shortsiasu on vähän epäonnistunut. Ehkä jos tuo paita ei olisi tungettu tuonne shortsien sisään, ei tuo näkykään olisi noin "leventävä".

Paivi said...

Ihanan näköisiä uimakuvia :) ulkoaltaissa on aina ihana uiskennella ulkomailla käydessä, kun täällähän siihen nyt ei ole oikein mahdollisuuksia. Minä olen myös vilukissa ja mereen minua ei saa Suomessa oikein millään, ja järveenkin vain jonkinmoisen houkuttelun jälkeen - veden pitää olla oikeasti lämmintä, että sinne uskaltaa!

Ja olen samaa mieltä, että on ihan hyvä välillä nähdä kuvia julkkiksista ihan luonnollisenakin. Nykyisin julkisuuden antama naisihanne kun on niin epätodellinen, että ei ole ihmekään että ihmiset masentuu ja ahdistuu "läskeistään" ja muista kauneusihanteen ulkopuolisista asioista.

Sari said...

Moi Päivi. Niin se vaan valitettavasti on, ettei se järvessä uiminen tunnu mielekkäältä, jollei asteita ole lähemmäs 30... :-) Noloa edes tunnustaa olevansa tällainen arkajalka, mutta kun se ei vaan tunnu kivalta, kun hengitys salpaantuu ja iho on koko ajan kananlihalla järviveteen pulahtaessa.

Julkkiksia on nyt tämän painonhallinnan suhteen pomputeltu paikallisissa juorulehdissä ihan urakalla. Esim. Jessica Simpsonin kuvia löytyy jatkuvasti lehtien sivuilta ja nämä lyhyet shortsit on nyt jostain syystä päivän puheenaihe. Ne kun eivät kovin monelle naiselle mallaa ja tästä ovat lehdet ja paparazzit saaneet oikein lemppariaiheen.

Scarlett on kaunis ja naisellinen nainen, joka kääntää miesten päät, oli siellä reisissä sitten vähän ylimääräistä tai ei. Joten juu, tuo kyllä helpotusta omankin minäkuvan suhteen. Naisen on lupa olla vähän muodokas, eikä suinkaan luurankomainen, muodoton lauta.

Anonymous said...

Voi hitsi,joko se Peoplen uusin Style Watch on tullu,akkia Barnsille.Kiitti vinkista ;)

-TX

Sari said...

Hei Anonymous. Kyllä vaan on uusin People jo tullut ja sen jo heti nappasin matkaani. Käyhän sinäkin kipaisemassa hakemaan omasi, ennenkuin tulee jo uusi numero kauppoihin... ;-)

Nyt minua jäi tosin vaivaamaan, että kuka siellä Anonymouksen takana on, Teksasissa oletettavasti asustat, tuosta loppu TX tekstistä päätellen... Hmm...