Saturday, May 9, 2009

Järjen jättiläiset Meksikossa...

Paikallisen juorulehden US Weeklyn tilaajana saan kummastella aina mitä ihmeellisimpiä julkkisten toilailuja lehden sivuilta.

Eilen postilaatikkoon kolahtaneen lehdennumeron sivuilta osui kyllä heti silmiini tämä kuva ja aiheutti pienen naurun tyrskähdyksen.

Järjen jättiläiset, The Hillsistä tunnetuksi tullut Heidi Montag ja omasta mielestäni aivan uskomatton ärsyttävä, itsekeskeinen, pahimman luokan k-pää Spencer Pratt olivat sitten päättäneet lähteä vähän Meksikoon lomailemaan.


Ja siinä he nyt sitten menevät. Käsi kädessä, rannalla, maskit naamalla. Ensinnäkin, ulkona, avoimissa tiloissa en juuri maskia käyttäisi ja toisekseen, katsokaa nyt tuota Heidin maskia, eihän se ole edes kunnolla kiinni ja on tuota ööh, melko ohutta, miltei läpikuultavaa materiaalia.

Oh boy!

Pitäisköhän munkin hakea samanlainen suoja ja lähteä tonne uima-allasalueelle hillumaan samaan tyyliin. Ehkä jätän väliin... Kuitennii...

4 comments:

Yaelian said...

Kieltämättä aika hassun näköistä....jos tuolla rannalla olisi satoja ihmisiä, niin kai tuo naamari olisi hyödyllinen, mutta muuten ulkoilmassa missä ei ole väentungoksia,taitaa mennä vähän liioitteluksi..

Sooloilija said...

Jee, näin myös tv:ssä (E-News) kuinka nämä järjen jättiläiset antoivat kommenttia honeymoonistaan ja tämä poitsu totesi medialle: 'muuten oli upea loma, mitä nyt vähän tuo influenssa häiritsi'..

Ja kuten jo Mikaela aiemmin postaili: Heidi on tainnut maata kirurgin veitsen aikaslailla; hän nimittäin näyttää lähes täysin eri ihmiseltä mitä pari vuotta sitten. Liekö hänessä enää mitään paikkaa mitä ei olisi korjailtu ja 'pumpattu täytteillä'..

Nina said...

Tulee aika komeet rusketusraidat ;-D

Sari said...

Yaelian. No juu, aika väljältä tuolla rantsulla näyttää, joten pari saa itsensä näyttämään hivenen hölmöltä...

Sooloilija, ai täst on ollut jo uutisissakin. Oh hoh, melkoista uutisarvoa siis tälläkin asialla... Heidi on juu muuttunut aika tavalla sitten ekan Hillsin seasonin, mutta kukapa täällä ei olisi...

Nina, tää oli paras!