Friday, May 8, 2009

Nam nam... sushia!

Olen varmasti ennenkin höpissyt sushin himoistani, mutta tällä viikolla ollaan jo varmaan uusissa enkoissa tämän pakkomielteen suhteen. Maanantaina kävimme kestosuosikiksemme jo muodostuneessa sushipaikassa entisen kotikaupunkimme kupeessa ja eikö eilen pitänyt ostaa Walmartista taas sushia.

Pitää kyllä ihan kehua tätä meidän alueen uutta Walmartia. Siellä on uskomattomia tuoretiskeja kondiittoreineen, juustonleikkaajineen ja aasialaisine sushitaitureineen.

Ai jai jai... En voinut taas vastustaa heidän tekemiään taideteosmaisia annoksia, ja niinpä mukaani tarttui jos jonkinlaista sushi-herkkua.

Ja ovat kyllä parhaita kaupasta löytyviä susheja meidän alueella. Ajatelkaa, Walmartissa!

Ostinpa siis Philadelphia rolleja, Avocado-vegetable salad rolleja ja shrimp vegetable rolleja. Ja kyllä taas maistui, pitää myöntää!

Onko sinulla muuten joku tietty ruoka tai ruokalaji, joka aiheuttaa välillä pakkomielteitä?

Minulla se on kyllä ehdottomasti sushi ja sen lisäksi huomaan välillä himoavani thairuokaa ja siihen paras lääke on yleensä käynti läheisessä, ihanan autenttisessa ja kohtuuhintaisessa thai-ravintolassa, njam!

Mukavaa perjantaita toivotellen,


Sari

8 comments:

Anonymous said...

Heippa! Laitanpas tanne kommentin, kun sattumoisin loysin uuden texasblogin. Hauskaa on, etta asumme samoilla nurkilla, mutta en usko etta olemme koskaan tavanneet???:) Tokihan taalla suomalaisia riittaa, eika kaikkiin millaan noin vaan tormaa:D Me ei olla aktiivisia suomikoululaisiakaan viela, lapset on vasta puolivuotiaita. Mutta ehkapa kun palaamme syksylla Suomen kesalomalta, tavataan koululla. Lahdemme jo ensi viikolla suomilomalle ja paluu on vasta elokuun lopussa, ihanaa! Lasten kanssa tama lisaantyva kuumuus tekee tosi tukalaa kun ulkona tahtoo olla liian kuuma heille. Hassu ongelma tamakin:)
Sa oot kylla mieleton bloggaaja, ma jaksoin just ja just pitaa vuoden Dallas-paivakirjaa...
Mukavaa viikonloppua toivotellen, Mervi K

Yaelian said...

Nami! Rakastan sushia! Tuota Walmartia käy kateeksi, tykkäsin kuljeskella sellaisissa jätti Walmarteissa joissa oli myös se ruokapuoli.Oli mistä valita...Muutenkin musta Walmerteissa oli kiva kuljeskella...eksä jätti mut aina niihin jos sillä oli joku tapaaminen ja aika kului ihan mukavasti.

Sari said...

Hei Merja! Ja kiitos kommentistasi, on se vaan maailma pieni, jos sinäkin täällä samoilla nurkilla asustelet. Ja pitämästäsi blogista päätellen asumme tosiaan ihan samoilla seuduilla ;-) Oi, tepä saattekin nauttia pitkästä Suomen lomasta! Minäkin olin viime kesänä tyttären kanssa Suomessa toukokuun alusta heinäkuun loppuun, mutta tänä vuonna lähdemme tytön kanssa vasta kesäkuun loppupuolella ja takaisin tulemme sitten elokuussa. Eli kuusi viikkoa Suomessa tänä vuonna lomailemme.

Ihan sama täällä, kuumuutta pakoon lähdemme. Ei ole lystiä enää kesä-heinäkuun paahteessa olla lasten kanssa täällä, edes isompien. Kyllä se uima-altaassa lotraaminenkin alkaa nimittäin jossain vaiheessa jo kyllästyttämään, vaikka alkukesästä kivalta tuntuukin. Ja etenkin, jos omat lapsesi ovat vielä noin pieniä (ovatko kaksoset?), tuo kuumuus on taatusti liikaa. Bloggaamisesta on tullut minulle vähän pakkomielle, vaikka välillä kyllä tuntuu, että taitaa näitä blogeja olla jo vähän liiaksikin... Mutta kummasti aina tieni tänne löytää... Varmasti syksyllä tapaamme Suomi-koulun merkeissä. Vielä on avoinna, jatkanko ohjaajana, mutta ainakin tytärtä siellä aina kuljetan, jos ei muuten. Mukavaa lomaa ja olipa kiva saada kommenttia miltei naapurilta!

Yaelian. Siis sama täällä! Mikä ihme niis onkin niin hyvää, että välillä miltei kuola valuu suupielestä? Etenkin kaikki nuo rapsakan raikkaat salaattikääröt ja katkarapurullat on nykyään mun suosikkeja. Walmartit on ihan omaa luokkaansa, ja kyllähän niissä monasti aikaa vierähtää, vaikka menisi vain ihan perusruokaostoksille. Ja sitten tulee törsättyä näihin susheihinkin aina välillä... ;-)

Sari said...

Ups, siis Mervi... Anteeksi pieni lukuvirheeni!

Sooloilija said...

Mun pitää aina välillä päästä kaupunkimme espanjalaiseen ravintolaan syömään tapasannoksia. Annokset ovat juuri sopivan kokoisia, huokeahintaisia ja niitä kun kokoaa pöydän täyteen ja tilaa lasin punaviiniä, niin tuleepa hyvä mieli.

kirsi said...

OI oi Sushi on metinkin herkkua. KOkkikerhossamme teimme niita ja nyt teen tyttarein kanssa varmaan keran kuukaudessa niita kotona. Ihanaa paasta lukemaan jonkun blogia, en ehdi kuitenkaan kommentoimaan kaikkia, tytar laittoi tekstaria on kampaajalla ja paa on valmis. EN ole tehnyt mitaan omaan blogiin, meilla ei ole kotona siis vielakaan adsl. linjaa.....Hyvaa viikonloppua Afrikasta, kirsi

Sari said...

Sooloilija. Minulle tapakset ovat vielä vähän vieras käsite. Täällä ei juuri tapas-ravintoloita vastaan tule ja Suomessa olen vain kerran käynyt tapas-ravintolassa. Pitäisi kyllä päästä kokeilemaan.

Moi Kirsi. Sushi maistuu, juu. Kiva nähdä sua täällä, toivottavasti Afrikassa kaikki hyvin? Oletteko menossa Suomeen kesällä vai vietättekö kesän siellä suunnassa?

kirsi said...

Sari, meitin tamba on 'taas' raskaana. Olin sen kanssa ultrassa ja nain monta pienta koiravauvelia, 2.6 menen rontgeniin, joten sitten naen, montako pentua tulee. Meitin kesa suunnitelmat menivat ihan kupperskeikkaa. Tytot ehka edella Suomeen, mina varmaan elokuussa, kun olen saanut pennut pois (seitseman viikkoisena luovutetaan nyt talla kertaa).Muuten kaikki hyvin, viikonloppuja sateesta!