Thursday, May 21, 2009

Johnny Depp taas valkokankaalla

Tulevan kesän leffatarjonta on varsin monipuolista ja pitää sisällään uutuuksia niin perheen pienimille kuin meille vähän isommillekin elokuvissa kävijöille. Itse odotan jo kovasti tulevaa Potter-leffaa, mutta sen lisäksi on myös monen monta muuta mielenkiintoista odoteltavaa.

Kuten uusin Johnny Depp-elokuva: Public Enemies.

Yhdysvalloissa ensi-ilta osuu 1.7.2009, päivämäärään, jolloin olemme jo itse Suomessa kesäloman vietossa. Mitenhän mahtaa olla Suomen ensi-illan kanssa? Osuuko edes samalle kuukaudelle? Tietääkö kukaan?

Johnny Depp näyttelee legendaarista pankkirosvo John Dillingeriä tässä 1930-luvun Yhdysvaltoihin sijoittuvassa rikos/draama-elokuvassa.

Muissa pääosissa nähdään mm. La Vie en Rose elokuvasta julkisuuteen pongahtanut Marion Cotillard, joka näyttelee Dillingerin tyttöystävää Billie Frechetteä, sekä Christian Bale, joka näyttelee elokuvassa Dillingeriä jahtaava FBI-agentti Melvin Purvisia. Myös Bale tuntuu olevan hyvin työllistetty miesnäyttelijä, onhan hänellä merkittävä rooli myös toisessa kesän ensi-illassa, Terminator Salvation ja mies sai jo paljon julkisuutta viime vuoden yhdestä puhutuimmasta elokuvasta The Dark Knight.

Eli kaikenkaikkiaan loistava näyttelijäkaarti on tämän tarinan takana ja itse juonikin vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ja vauhdikkaalta, kertoohan tämä ihan oikeasta legendasta, mikä tekee aina elokuvakokemuksesta astetta rikkaamman.

Itse olen aina pitänyt Johnny Deppistä ja hänen tyylistään niin näyttelijänä kuin muutenkin julkkiksena, ja odotankin tätä elokuvaa mielenkiinnolla.

-----------------------------------------------

Huomasin muuten IMDb:stä, että Deppillä on useita uusia produktioita meneillään/alkamaisillaan (yht. 18 leffaa, un*****believable!), ja näistä yksi osui erityisesti silmiini. Vuodelle 2010 suunnitteilla oleva elokuva Dali. Oh my! Jos kyseessä on elämäkerrallinen leffa Salvador Dalista, olisikohan Johnny Depp itse Dalin roolissa? Ainakin olisi aivan luotu tuohon rooliin. Nyt vaan odottelemaan, mitä tuosta elokuvasta kuuluu...

9 comments:

Paivi said...

Suomen ensi-ilta Public Enemies-elokuvalle on merkitty 14.8. Itsekin odotan sitä innolla, sillä Depp on minun ehdottomasti suurin suosikki näyttelijöissä ja trailerikin näytti hauskalta.

Sari said...

Ok, tuolloin olemmekin jo takaisin täällä suunnassa, joten saa nähdä onko täällä vielä tuolloin teattereissa. Näin itse kyseisen trailerin tässä joku aika sitten leffateatterissa ja pidin näkemästäni. Johnny Depp on kyllä ollut meikäläisellä aina se näyttelijä, joka saa pari ylimääräistä lyöntiä aikaan, joten... Mielenkiinnolla odotan ;-)

Sooloilija said...

Joo minäkin kävin Finnkinon sivuilla katsomassa ja kuten Päivikin totesi, 14.8. tulee Johnnyn elokuva.

Depp on omalla tavallaan ihana. Hän on erikoinen ja hauska. Karttaa julkisuutta ja vaikuttaa vähän ujolta, tuskin on, muttei oikein rupea median kanssa millekään. Hän on kokenut niin paljon negatiivista aiemmin julkisuuden kanssa, joten haluaisi vain elää rauhassa. Aika hyvin on siinä onnistunutkin.

Sari said...

Johnny Depp on ollut aina oman tiensä kulkija ja siinä suhteessa ihailen häntä. Hän on osoittanut epäilijöille, että julkisuutta karttamallakin voi menestyä ja rooleja satelee, vaikkeivat miehen kasvot vilahtelekaan jokaikisen juorulehden kansissa tai Hollywoodin parrasvaloissa. Lahjakas ja muuntautumiskykyinen näyttelijä saa töitä taitojensa, ei julkisuusasteen perusteella.

Johnny Depp asustelee Ranskassa vaimonssa Vanessan ja lastensa kanssa omistaen myös pienen viinitilan ja on varmasti näin eläessään paljon onnellisempi kuin olisi Losissa tai ylipäätään täällä Jenkkilässä asuessaan.

Enkä voi kieltää, ettenkö olisi jo Chocolatissa, Blow:ssa tai Once upon a time in Mexicossa ihastunut Deppin olemukseen, pitkätukkaisten miesten perään aina kuolatessani... ;-)

Paivi said...

Depp on tosiaan uskomattoman lahjakas ja muuntautumiskykyinen näyttelijä ja hurmasi minun jo melkein 20 vuotta sitten Cry Babyssä ja Saksikäsi-Edwardissa, saatikka sitten Gilbert Grapessa, jolloin ihan lopullisesti rakastuin häneen.

Jopa hieman naisellisen kauniit kasvot, sulkaiset silmät, pitkä tukka ja kun tähän vielä lisätään se karisma ja lahjakkuus näyttelijänä... ihan myyty oli tämä nainen :)

Olen melkein valmis allekirjoittamaan sen, että Depp on ikäluokkansa lahjakkain näyttelijä. Tämä on mies josta ei voi sanoa, että paranee vanhetessaan, koska on säilynyt niin samanlaisena aina - sekä uskomattoman kauniin ulkonäkönsä että lahjakkuutensa takia.

Paivi said...

"Suklaiset" silmät, piti totta kai sanomani =D

Suvi said...

Kovasti odotan minäkin tota elokuvaa. Depp on yksi suosikeistani, erittäin lahjakas ja muuntautumiskykyinen.

Sari said...

Sciccorhandissa ja Gilbert Grapessa Depp oli vielä ihan nuori poikanen, mutta jo tuolloin lahjakas näyttelijänalku, myönnetään ;-) Cry Baby on tainnut itsellä jäädä väliin, ei ainakaan herätä mitään muistikuvia meikäläisellä. Itse ihastuin Deppiin erityisesti, kun oli jo vähän miehistynyt, siis noin niinkuin ulkonäöllisesti... ;-)

Boheemi ja erilainen näyttelijä, jonka vastaantullessa polvet takuulla löisivät loukkua... ;-)

Sari said...

Hei Suvi, ihan samat sanat täällä. Ja juuri muuntautumiskykyinen on oikea sana kuvaamaan Deppiä näyttelijänä ;-)