Saturday, January 3, 2009

Kotona taas

Hei vaan kaikki!

Ja OIKEIN IHANAA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2009 teille kaikille!

Meillä meni uuden vuoden aatto Disneylandissa seikkaillessa ja takaisin hotellissa olimme jo reippaasti ennen puolta yötä, sillä seuraavana aamuna oli vielä tarkoitus kiertää hivenen Losin keskustaa ja sitten lennellä takaisin kotiin.

Joten ilotulitukset jäivät tällä kertaa väliin ja katselimme vuoden vaihtumista jo vähän varkain televisiosta, sillä aikaero Nykin ja Losin välillä on kolme tuntia. Ja niin se vaan vaihtui taas vuosi iloisissa merkeissä Nykissäkin, vaikka kylmää näytti olevan, huih...

Eli toissayönä palattiin takaisin Californiasta ja vaikka reissussa olikin mukavaa ja kaikinpuolin rentouttavaa, oli kuiteskin kiva palata takaisin omaan kotiin ja päästä nukkumaan omaan sänkyyn, pehmeiden vällyjen väliin.

Eilinen päivä se mennnä hujahti perusjuttujen hoitamiseen, laukkujen purkamiseen, siivoamiseen, ruokakaupoissa juoksemiseen ja ruoanlaittamiseen.

Ja kylläpä vaan maistui taas hyvältä itse tehty ruoka, kun kymmenen päivän ajan oltiin enempi tai vähempi ravintoloiden ja pikaruokaloiden asiakkaina.

Niin ja hmmh...

Tässä taasen omat uuden vuoden lupaukseni:

1. LISÄÄ LIIKUNTAA

2. RUOKAVALIO UUSIKSI

3. PAINONPUDOTUSTA

Eli se sama saakutin lista kuin aina ennenkin, saas nähdä kuinka kauan kestää intoa tuota listaa toteuttaa. Mutta hei, tänään olin lenkillä ja jopa juosta jolkutin välillä. Se on jo jonkin sortin ihme se... ;-)

Ja ehkä tuo liikuntainnostus lähti lomamatkastamme kytemään, sillä kylläpä tuli käveltyä tuon vajaan kahden viikon aikana ihan kiitettävästi. Jos ei kävelty rannoilla, kaupungilla tai pienissä kaupunginosissa, niin sitten metsissä tai akvaarioissa tai teemapuistoissa, tai puistossa, sillä loppujen lopuksi karsimme teemapuistot vain yhteen, käyden ainoastaan Disneylandissa.

Vaan aivoni ovat vielä hivenen off-asennossa kirjoittamisen suhteen loman jäljiltä, joten ei sen ihmeempiä tällä kertaa.

Mutta en tietty malta olla laittamatta edes yhtä kuvaa tyypillisestä näystä, joka sinut kohtaa Californiassa matkaillessasi.



Oli kesä tai talvi, niin surfareita riittää ja itseä kyllä paleli jo ajatuskin, että kaverit odottivat kunnon aaltoja hyisen meren äärellä. San Franciscossa oli tänä aamuna, jolloin kuvan nappasin, vajaat 10 astetta lämmintä ja tuulikin oli aika navakkaa...

Joten eipä kyllä itsellä juurikaan kävisi mielessä lähteä surfailemaan tuossa säässä, jos ei tulisi mieleeni lämpimämpinäkään päivinä, kun ei tuo lautailu oikein taitaisi minulta luonnistua tällä tasapainolla...

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille!

Takaisin ollaan blogimaailmassa ja palailen tänne taas pian!

Terkuin Sari

14 comments:

Saara said...

Hyvaa uutta vuotta sinullekin, mukava kuulla etta matka meni hyvin! Jaan odottelemaan kuvia..

Anonymous said...

Mukava kun olette kotona taas ja kuulostaa oikein antoisalta ja mukavalta teidän lomamatkanne.

Me olemme viettäneet loman täällä kotona, koska lomarahat menivät hyväntekeväisyyteen ;). Kivasti on mennyt, vaikka unirytmi on mennyt totaalisesti sekaisin. Sen siitä saa kun valvoo myöhään ja nukkuu pitkään, mutta jospa arki taas palauttaa rytmin kohdalleen.

Tänään on ihan hellettä, ihan mukavaa taas kylmemmän kauden jälkeen, muutta tuskinpa talvi vielä on ohi.

-Raija-

Sooloilija said...

Oikein hyvää tätä vuotta!!

Ne lupauksethan ne aina kummittelevat mielessä: liikunnan lisäys sekä ruokavalion muutos ja painoa alas.. Täälläkin aloitettu samaa.

Mutta tuo surffaaja on kyllä majesteetillisen näköinen. Ne on aina tuon näköisiä. Tuli heti mieleen elokuva Myrskyn ratsastajat, Keanu Reeves. Surffaaminen on minusta hirveän pelottava ajatus. Aallot ovat niin valtavia. Siinä ihan kuin uhmataan kuolemaa joka kerta!

Sari said...

Kiitos Saara, ja matka oli mukava, mutta jotenkin kummasti se aika vilahti taas ohitse salakavalasti ja monta kivaa paikkaa jäi taas kerran näkemättä. Noh, onpahan syy mennä taas uudestaan...

Moi Raija. Reissu oli tosi kiva ja neitikin oli tosi reipas matkaaja, josta olimme tosi yllättyneitä ja iloisia tietty. Kyllähän se joululoma menee mukavasti kotosallakin, ei sitä tarvitse aina olla menossa. Mutta unirytmin kans voikin olla tekemistä, jos on kovasti tullut valottua loman aikana... ;-) Ettei vaan ole taas tuijoteltu Lostia siellä suuntaa? Ihana keli oli tänään, menin heti aamusta lenkille (voitko uskoa?) ja tuntui kyllä tosi kivalta, kun sai hilpaista menemään teeppari päällä. Palaillaan asiaan ja terkut M:lle!

Kiitos samoin Sooloilija ja samassa veneessä siis ollaan. Noiden lupausten suhteen ja noin. Huoh, aina sama tarina, mutta jospa se tästä, kun ei vaan nyt anna periksi ja itsekuri, sitä pitäis nyt olla... Surffareissa, niissä on jotain mystistä ja aika hyvin muuten osuit oikeaan, herra surffarihan muuten näyttää hivenen Keanulta, Myrskyn ratsastajat oli aikoinaan yksi suosikkileffoistani, hmm, ehkä juuri Keanu Reevesista ja Patrick Swayzesta johtuen... ;-) Juu, eipä muakaan saisi surffilaudalle ihan hevillä, on kyllä sen verran pelottavan näköistä touhua, kuin luonnonvoimia uhmattaisiin ja juuri niin, kuolemaa!

Anonymous said...

Hyvää uutta vuotta täältäkin ja vielä kerran kiitokset niistä vinkeistä, joita annoit meille. Se on kyllä maa, jossa pitää tietää etukäteen asioita, jos lyhessä ajassa meinaa ehtiä:) Niinpä naapurissa ollut Chili`s ja IHOP tulivat hyvinkin tutuiksi.
Näin painonpudotus ajatuksista huolimatta on pakko kysyä, että oletko koskaan maistanut sitä suklaakakkua chilisissä? Me onnistuimme ekan viikon välttelemään jälkiruuat, kun emme jaksaneet syödä pääruokiakaan. Mutta sitten tarjoilija suositteli sitä sukalaakakkua, jossa on jäätelöpallo päällä. Ja taisi meidän naamatauluissa olla näkemistä, kun sen annoksen näimme:) Ikinä en ole syönyt mitään niin hyvää:) Mutta nyt siis taas rehut mieleen:) Ja muuten tuon matkan jälkeen en ole pystynyt syömään hampurilaisia ja ranskalaisia, vaikka emme niitä siellä syöneetkään. Jotenkin se ruokien rasvaisuus teki topin pikaruokiin ja ihan hyvä niin.

Tuosta liikunnasta. meillä isäntä sai joulupukilta WII FITin. Kummasti joka ilta liikkuu tuon koneen kanssa monipuolisesti tunnin. Uskomattomia nuo miehet. Koneilla ja peleillä on suuri voima.
Minkälainenhan peli pitäisi kehittää kotitöihin:):)

Hyvää vuoden jatkoa ja terveiset täältä pakkasesta:)
T:Sirkku

Merja said...

Ai kävitte melkein meidän nurkilla ;-)

Joo, noita surffareita pyörii täällä kyllä tiuhaan jos rannan tuntumassa ajelee. Ja yleensä ne kantelee surffilautaansa tien poikki ylävartalo paljaana..

Mari said...

Hyvää Uutta Vuotta! Kuulosti oikein kivalle reissulle, mutta ainahan se tietysti on mukava palata kotiin. Ja nuo uudenvuoden lupaukset kuulosti kovin tutuille... ;)

*itKuPiLLi* said...

No teillahan oli sitten tosi monipuolinen reissu. Ja olette sitten kayneet melkein meidan kulmilla.

Ma en ole viela kaynyt Disneylandissa, odottelen, etta tulis joku lasten kanssa kylailemaan, niin sitten tulis ehka mentya.

Tosta voisin kopsata suoraan noi sun uuden vuoden lupaukset ja ryhdistaytya kanssa pikkuisen. ;)

Sari said...

Hei Sirkku ja onpa kiva kuulla, että antamistani vinkeistä oli teille jotain hyötyä. Chilis ja IHOP ovat kyllä tosi kivoja paikkoja ja itsekin tuli IHOPissa käytyä pari kertaa oman reissun aikana. Nämä uuden vuoden lupaukset, ne on aina samat mulla ja katsotaan nyt tosiaan, miten tämä tästä etenee... Hih, toi Wii Fit on hauska, olen kuullut siitä monelta ja jos meillä olisi Wii, saattaisi tuo Fit-lauta ilmestyä meillekin. Vaan emme ole vielä hannoneet sitä ostaa.

Hei Merja ja kiva kun tulit käymään täällä ;-) No juu, aika lähellä teidän maisemia käväistiin, mutta tällä kertaa Anaheim oli eteläisin kohde meidän automatkalla. Ja surffareita kyllä siellä piisaa ja onhan ne uljaan näköisiä miehiä surffilautoineen.

Hei Mari ja kiitos kun tulit käymään sivuilleni ja kiitos kommentistasi. Reissu oli tosiaan kiva, mutta niin se on, että kotiin on aina kiva tulla ja paluu arkeen, sekin tuntuu ihan mukavalta. Heh, noi uuden vuoden lupaukset on varmasti monella naisella samankaltaiset...

Moi Itkupilli. Reissu oli ihan monipuolinen, mutta silti jäi pari kivaa kohdetta käymättä. Noh, joku toinen kerta sitten. Disneyland on kyllä todella kaupallinen systeemi, joten varoitan jo etukäteen (ja varmaan siellä asuvana tiedätkin tän kaupallisen puolen ja sen merkittävän roolin koko Disneylandissa). Itsellä ainakin alkoi jo hivenen ärsyttämään jossain vaiheessa ne myyntikojut joka nurkalla ja hinnat aivan eri luokkaa kuin Disney kaupoissa. Eli aika lailla tyhjin käsin sieltä lähdettiin ja myyntikojuja karteltiin. Ja ne lippujen hinnat on kyllä omaa luokkaansa. Siksi oltiin vain yksi päivä koko puistossa ja riitti mun mielestä ihan hyvin. Mut lapsille on ikimuistoinen paikka ja meidän neiti oli ihan tohkeissaan, kun tapasi Tinkerin ja prinsessoja, ja Mikkikin tuntui olevan kova sana ;-)

Helinä Laajalahti said...

Iloista uutta vuotta sinnekin! Kuulosti ihanalta tuo teidän reissu :) meilläkin kun on tuo Kalifornia vielä näkemättä... Neakin alkaa olla jo niin iso tyttö että hänen kanssaan matkustelukin on varmaan jo miellyttävämpää. Me vielä odotellaan niitä aikoja, jolloin Tuiskun kanssa pääsisi lähtemään ihan noin vaan.

Älysin minäkin vihdoin pistää näistä sinun blogeista feedin tulemaan Googleen ja nyt tiedän milloin päivittelet blogejasi - minä kun olen niin huono muistamaan tarkistella, että onko jotain uutta tullut :) Eli jatkossa tulee varmaan minultakin enemmän kommentteja tännekin!

Anonymous said...

Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi minunkin puolestani. Kiva, että matka oli antoisa. Olen joskus miettinyt, että pitäisikö lähteä EuroDisneylandiin, koska tuskin kuitenkaan sinne rapakon taakse vähään aikaan eksymme... vaikka olenkin viime aikoina jostain kumman syystä nähnyt usein unia, joissa seikkailen New Yorkissa. Nyt on tyytyminen vain Disney On Ice Prinsessat -showhun kuun vaihteessa. Tsemppiä uuden vuoden lupausten pitämiseen. Mä en lupauksia tee, kun tiedän jo etukäteen, etten niitä pysty pitämään ja siitähän tulee vain paha mieli.

Anonymous said...

Hyvää uutta vuotta teillekin. :)Nyt näyttää tosiaan siltä että meidän Teksas-suunnitelmat vaihtuisivat New Yorkin suuntaan. Mitään varmaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta kovasti sinne suuntaan ollaan nyt menossa. :)

Sari said...

Moi Päivi. Reissu oli tosi kiva, vaikka loppuikin taas kesken (kuten aina...) ja neiti viihtyi kyllä tosi hyvin reissussa, ikäkysymys tosiaankin, kun alkaa jo tuo pahin uhma olemaan takanapäin... Kyllä se aika teilläkin vielä tulee, eihän meidän tytöillä nyt niin huima tuo ikäero ole. Eli vuoden parin päästä on jo ihan eri asia.

Moikka Tuija. EuroDisneyland on varmasti kiva sekin, ja samalla näkisitte vähän Ranskan maata, sinne haluaisin itsekin matkustaa, kun olen niin ihania kuvablogeja sieltä suunnasta seuraillut. Vai että uni Nykistä... Hmmh... Mitähän se tietää? Ihana kaupunkihan se on, eikun matkaa suunnittelemaan sinne suuntaan! Niin jo joo, noiden lupausten kanssahan se on aina niin ja näin. Itse kyllä koetan nyt todella muuttaa tapojani ja saada painoa alas, edes hiukan.

Moi Päivi. Teksasin vaihtuminen Nykiin ei varmaan ole huono sekään. Enemmän eurooppalaistyylinen ympäristö vuodenaikoineen ja itse New York on aivan upea kaupunki! Tulette varmasti viihtymään.

Heluna said...

On tää netti vaan ihmeellinen paikka. Täältähän löytyy tuttujakin. Olen lueskellut teidän kuulumisia nyt lävitse oikein urakalla. Taidatte edelleen viihtyä siellä suunnilla:) N on jo niin iso tyttö; silloin oli ihan vauva kun viimeksi nähtiin Pähkiksessä. Kerro terveisiä perheelle ja oikein mukavaa uutta vuotta!
t.Katja