Tuesday, January 27, 2009

Rakastavaiset oikeassa elämässäkin?

Eilen kuntosalilla ollessani lueskelin tarjolla olevia naistenlehtiä ja silmiini osui tämä uutinen.

Juorusellainen...

Hollywoodista...

Lehden mukaan Golden Globesien after-partyissa oli näillä kahdella näyttelijällä sparkannut kipinät. Ja läheisyyttä oli riittänyt siihen saakka, että herätti heti lehdistön keskuudessa seuraavan kysymyksen.

Ovatko nämä kaksi rakastavaisia?

Colin Farrell ja Salma Hayek.

Olivathan rakastavaisia elokuvassa Ask The Dust, jonka muuten katsoin joskus viime vuoden alussa ja jonka jälkeen huomasin etsiväni käsiin kaikki mahdolliset Farrelin leffat. Irlantilainen näyttelijä toisinsanoen herätti kiinnostukseni.

Mutta nyt kysymys kuuluu, että onko heidän välillään jotain muutakin?

Colin Farrellin sanotaan olleen erittäin kiinnostunut Salmasta heidän näytellessään tässä elokuvassa, mutta tuolloin Colin oli itse niin syvällä suossa, takertuneena päihteisiin ja huumeisiin, ettei suhteesta tullut mitään. Salma sen sijaan on aina arvostanut Colinia ja nyt, kun Colin on päässyt eroon niin alkoholista kuin huumeista, huhutaan, että pari olisi ihan oikeasti kiinnostunut toisistaan ja että heidän välillään saattaisi olla jotain muutakin kuin ystävyyttä.

No, kuka tietää?

Vaan todella kaunis pari he kyllä olisivat.

Mutta olisiko Colin valmis ottamaan vastuun Salman lapsesta? Ja uskaltautuisiko Salma hyppäämään uuteen suhteeseen niin pian oman eronsa jälkeen?

Hmm, mielenkiinnolla seuraan, että onko tämä tarina nyt totta vai tarua?

4 comments:

Sooloilija said...

Olen myös nähnyt viime vuonna tuon Ask the dust-elokuvan, joka ei ihan vastannut odotuksia elokuvallisesti, mutta pääpari oli ihana! Salma ja Colin ovat niin suloisia! Toivottavasti olisivat yhdessä!

Onneksi Salma ei mennyt naimisiin sen ranskalaisen pohatan kanssa, vanha ukkohan se oli, ainakin Coliniin verrattuna.

Ja onhan Colinillakin lapsi, joten yhteistä heillä on myös vanhemmuudessa.

Oi toivon, että nyt vihdoin olisivat kimpassa. En tiedä miksi niin toivon.

Sari said...

Juu, tuo elokuva sinällään ei ollut mitenkään vaikuttava, mutta Colin kyllä herätti mun kiinnostuksen siitä huolimatta. Kaunis pari olivat niin valkokankaalla kuin oikeassakin elämässä, ehkä?

En muuten tiennyt, että Colinilla on lapsi ja kun googletin asiasta, huomasin, että hänen poikansa on vielä ns. special needs lapsi, eli taitaapa hänellä olla sitten ollut vastuuta kannettavanaan ihan entuudestaankin, vaikka päähuoltajuus taitaa olla pojan äidillä. Salman Valentina-tyttelihän on vielä pieni taaperoinen.

No, katsotaan nyt, onko tämä juoru totta vai tarua, näitä juttuja kun kiertelee lehdissä koko ajan.

Paivi said...

Ihana pari kyllä olisivat Colin ja Salma - molemmat ovat omia suosikkejani maailman seksimmäimmät / kauneimmat ihmiset listoilla :)

Ask the dust oli minunkin mielestäni huono vaikka pääpari ihana olikin.

Sari said...

Kaunis pari olisivat kyllä, mutta pitänee seurata lehtiä vielä jonkun aikaa, ennenkuin uskon, että ovat oikeasti pari... ;-) Colin on kyllä komea mies ja omilla listoillani ihan huipulla, Salma on ehkä hivenen liian paljon ottanut noita muotoja rinnuksiinsa, ei näytä enää niin luonnolliselta, muuten kyllä kaunis nainen.