Tuesday, January 20, 2009

Nokka turisee ja pää hajoaa...

No niin, siis flunssassa taas!

Moneskohan kerta lie tänä talvena, kun on pää ja nenä aivan tukkoinen ja turta ja olo mitä mahtavin??

Huoh, mutta ei se mitään, jospa se olo tästä taas hissukseen muuttuisi paremmaksi.

Viikonloppuna kävimme pienellä autoreissulla perheen kesken ja siinä jo huomasin kotiin ajellessamme, että jasso, alkaapa olemaan olo taas aika auvoinen.

Ja tämä päivä onkin mennyt sitten hohhaillessa, ensin neidin baletissa, sen jälkeen neidin balettikaverin luona kyläillessä (oli muuten ihan iloinen yllätys, että tyttären amerikkalaisen balettikaverin äiti kutsui heille lounastamaan), kaupungilla asioilla käydessä ja sitten tässä kotona.

Olin kyllä ihan töttöröö-kunnossa sohvan reunalla miehen tullessa kotiin, ja hänen käskystään sainkin heti tilaisuuden livahtaa makkarin puolelle pienille päikkäreille, ja olin sitten kuorsaa turissut useamman tunnin sängyn pohjalla.

Ja hoh, olo ei kyllä ole sen auvoisempi...

Eli tällä hetkellä on seuranani kupponen kuumaa teetä ja silmissäni kuvat jostain ihanasta, tulisesta, nenän avaavasta keitosta.
Kuten vaikka tästä omasta lempparistani, läheisen aasialaisravintolan Thai-chicken keitosta.

Aaah! Tulista kookospohjaista lientä, punasipulia, tomaattilohkoja, cilantroa, vihersipulia, kanaa ja runsaasti thai-mausteita. Voi kun saisi kupposen tätä ihanuutta!

Mutta jaa, nyt taitaa olla paras vain mennä pehkuihin ja toivoa, että huomenna olisi parempi päivä ja parempi olo!

Heipä hei!

10 comments:

Saara said...

Taitaa olla man coldia liikkeella Texasissakin? Pikaista paranemista! Saiskohan sielta ravintolasta thai-keittoa kotiin kuljetettuna?

Stina said...

Voi kurjuus, pikaista paranemista!Joku Tom Ka kuulostais kylla aivan loistavalta!

Toivottavasti en vahingossa "flaggannut" tosta ylapalkista sun blogiasi, voi hitsi sentaan! Kopioin tota sun URLia tuohon mun blogilistaani ja kun toi mun hiireni klikkaa ihan outoja valilla, niin ihan kuin olisi siitakin nappassut... Jos, niin olen tosi, tosi pahoillani, oli ihan taysi vahinko (vaikka en tieda riittaako se edes tekemaan mitaan vaikka siita klikkaisikin, mutta silti)!

Hiiri saa lentaa makeen just nyt.

Stina said...

Se on Stina, oikea tosi tollo taalla taas.

Ei se ollut rekisteroinyt sita klikkausta nakojaan, huh. Ja jos olisi, niin sen olisi kuulemma voinut sitten "unflaggata". Sori tama mun tolkuton sekoiluni tanaan.

(Tuosta edellisestakin jai nakojaan sanakin pois: Tom Ka kuulostaisi LENSSUUSI kylla aivan loistavalta.)

Etta tammoinen tapaus tallakertaa.

Yaelian said...

Pikaista parenemista, ja aivan varmasti tuollainen ihana Thai-keitto olis hyvä lääke sulle just nyt.

Tuija said...

Pikaista paranemista!
Nythän sulla on hyvä syy syödä litratolkulla thaikeittoa. Kunnon chilitujaukset saavat varmasti ainakin nenän auki.
Onko cilantro muuten korianteria?

Nina said...

Pikaista paranemista!

Sari said...

Moi Saara, niin on liikkeellä flunssanpoikasta täälläkin suuntaa... Ja kiitos, itse asiassa olo on jo vähän parempi ja ajattelin lähteä vähän ulkoilemaan, jospa se nenä aukenisi tuolla pihamaalla. Juu, saisipa kotiinkuljetettuna tuota keittoa, mutta tuo ravintola on niin pieni, ettei heillä ole kotiinkuljetusta. Heti kyllä tilaisin saavillisen tuota herkkua!

Hei Stina ja kiitos, jospa tämä tästä paremmaksi. Ja hyvä ettei tullut blogini flagatuksi, näitä nyt aina sattuu... ;-) Tom Ka olisi kanssa ihanaa keittoa tälle olotilalle, ai jai.

Heippa Yaelian ja kiitos, keittoruoka olisi nyt kutaa, katsoo nyt, jos jaksais illalla jotain kehitellä tai sitten hakea jostain aasialaisesta ravintelista...

Moi Tuija, thaikeitot ne on edelleen mieleen, mites sulla? Cilantro on korianteria, näin mua joku aika sitten eräs blogituttava valisti, en ois muuten tiennyt sulle vastata tohon kysymykseen.

Kiitos Nina, eiköhän tämä tästä. Ihan tavallista flunssaa vaan, mutta veto on aina pois, kun tämän taudin saa...

henna said...

Pikaista paranemista!

Sari said...

Moi Henna, kyllä se tästä varmaan. Eilen oli jo oikein hyvä päivä, tämä päivä on taas aika tukkoista menoa. Mutta kevät tuo tullessaan aina samat oireet...

Marja-Leena said...

Pikaista paranemista!