Friday, December 12, 2008

Joulukorttitehtailua, pipareiden pussittelua yms.

Jaahas, joulu se vaan tekee tuloaan ja sen myötä kiirusta piisaa ja kaikenlaista touhua ja ohjelmaa. Joku aika sitten laitoin jo ison kasan joulukortteja Suomeen, mutta vielä oli muutama taiteiltavana. Ja osa pitäisi vielä printata englanninkielisenä. Neidin opettajille, lääkärille, naapureille, miehen työkavereille jne.jne.

Tällaiset kortit lähtivät Suomen suuntaan tänä vuonna. Ja ekaa kertaa muuten (vaikka piru olen valokuvannut jo vuosia) jouduin kirjallisesti vannomaan, että olen itse ottanut kuvan. Tuossa tilanteessa olin kyllä vähintäänkin hivenen närkästynyt ja alkoi viduttamaan, kun myyjä moneen otteeseen tivasi, että siis SINÄKÖ olet tämän kuvan ottanut? Ihanko totta? Ja tätä rataa... Jeezzzz!


Ja eilen sitten pussitin pipareita. Voi jessus! 3 piparia per pussukka ja 63 pussukkaa. Nauhat ja kilistimet. No johan oli mielenkiintoista.... Mutta ihana oli kuulkaas piparin tuoksu ja siinä on sitten koko kasa. Suomi-kouluun ovat piparit menossa, joulupussukoihin lapsille.


No huomenna saa, meidänkin neiti oman joulupussukkansa pipareineen kaikkineen. Suomi-koulun joulujuhlassa. Jota on odotettu innokkaasti ja jännitetään jo kovasti, että onkohan siellä sitten joulupukki.

Josta muuten tässä yksi päivä ihmeteltiin seuraavaa: Miksi se pukki puhuu täällä englantia, mutta Suomessa suomea? Mitä tuohonkin nyt voi sanoa, kuin että on se joulupukki vaan aika fiksu mies! Osaa kieliä ja kaikkea!


Tässä vielä joulupussukkatehtaan pussukoita lähtövalmiina. Huomenna pukki jakaa näitä sitten lapsille ja ovat täynnä pientä makeaa ja suomalaistyylistä jouluista koristetta. Eikös ole tosi kivat nämä itse pussitkin? Joteskin niin simppelit, mutta hellyttävät.

Kivaa jouluista ohjelmaa siis tiedossa huomenissa. Saas nähdä, kuinka tyttöpieni malttaa käydä illalla nukkumaan ;-)

10 comments:

Susa said...

Kaunis kortti :)

Makin tein eilen kortit netissa omista kuvistani ja hain ne tanaan Walgreenista. Valitettavasti eivat varmaan kerkea Suomeen ajoissa :/
Olen myohassa tana vuonna.

Suvi Seattlesta said...

Hauskaa, varsin samat puuhat ovat käynnissä täällä Seattlessa. Meilläkin on huomenna Suomi-koulun joulujuhla, jos vain uhkaava lumipyry ei sotke kuvioita! Joulupussit pipareineen tehtailtiin tiistaina.

Tosi hieno joulukortti! Susalle tiedoksi, että ainakin täältä meiltä menevät kortit Suomeen viikossa, joten jos maanantaina laitat ne postiin, voivat ne varsin hyvin ehtiä vielä jouluksi perille.

Sari said...

Moi Susa. Korttitehdas on meillä vuoroin myöhässä, vuoroin ajoissa, tänä vuonna suht ajoissa. Jospa ne sun kortit kuiteskin ennättäisivät Suomeen ajoissa, niinkuin Suvi arvelee.

Suvi. Aika hauska, taitaa siis Suomikoulun juhlinnat olla kaikkialla samaan aikaan! Mutta voi, meillä ei kyllä ole lumipyrystä tietoakaan. Kuin viimeöisessä unessani... Minä täällä sitä lunta siis kaipailen. Ja kiitos Susalle heittämästä vinkistä, toiveita vielä siis on saada kortit perille ennen joulua!

Susa said...

Niin toivottovasti kerkeavat. Ma muistelen yksi vuosi joulukorteilla kesti kuukausi, ennen kuin olivat perilla jouluruuhkan takia :/

Mari said...

Varmasti pipari tuoksuu :) Hienon kuvan olit ottanut. Hyvää 3.adventtia!

Sari said...

Susa, toivotaan että ennättävät, peukut pystyyn!

Mari, kiitos ja hyvää 3. adventtia myös sinulle!

Yaelian said...

Kaunis kortti, toivottavasti ehtivät ajoissa. Nuo piparipussukat ,samoin kuin nuo lahjakassit, näyttävät tosi ihanilta!

kirsi said...

Todella ihanaa, etta teilla siella on Suomikoulu!
Ihanan kortin olet ottanut, todella kiva!
Hyvaa kolmatta adventtia!

Sari said...

Kiitos Yaelian ja Kirsi kommenteistanne. Oli oikein vauhdikas päivä eilen, neiti sippasi illalla autoon ja aamulla nukkua lösötettiin pitkään... ;-) Raporttia tulossa eilisestäkin.

Pia said...

Ihania juttuja! Oletko tehnyt pussukoiden ja kassien koristelut itse...hyvältä näyttää.

Lumi-huurreterveisin Helsingistä,
Pia