Thursday, December 11, 2008

Hyytävän kylmää oli jäämaailmassa...

Kävimme viime viikolla vielä tässä lähistöllä sijaitsevan hotellin vuosittain järjestämässä jäätapahtumassa, jossa ei ole tullut aiemmin käytyä, mutta jonne nyt päädyin pikkuneidin ja vieraamme kanssa katsomaan, että miltä siellä ICE-maailmassa oikein näyttää!

Kun ei täällä kerran lunta ole mailla eikä halmeilla, niin pitää sitä extremeä sitten koettaa löytää jollain muulla tapaa ja kyllä vaan, TÄÄLLÄ OLI MUUTEN HIUKKASEN KYLMÄÄ!

Kävelimme ja kävelimme tuon suuren Resort-tyylisen hotellin läpi ja oikealle ja vasemmalle ja suoraan ja sivulle ja alas ja portaita... Ja mielessä jo käy, että missä hiivatissa se jäämailma oikein on?

Ja sitten jonotetaan ja sitten jonotetaan ja sitten jonotetaan päällystakkia? Siis mitä? Meillähän oli jo talvivaatteet päällä. Mutta eikun vaan toinen, pitkä sininen talvitakki kaikille päälle. Siellä kun on kuulema vähän kylmä... Suomalaisena vähän hymyilin vieraamme kanssa, mutta noh, puimme nuo isot ja kankeat takit kuiteskin talvivaatteidemme päälle ja näin jälkikäteen sanottuna, oli ihan hyvä idea!

Pakkasukko otti meidät heti ovella vastaan. Ja kaikki on siis tehty jäästä! Kylmä huju puhalsi vasten kasvoja heti ovelta alkaen...


Luisteleva jääpari sillan kupeessa oli komea näky. Jäätä oli siltakin ja pikkuneiti meinasi sitä nuolaista, johon tuli kyllä äidiltä heti vastaukseksi jyrkkä: EI!

Pieni kauris lammen rannalla ja pikkupoika liukumassa pyllyllään jäällä (ei oikein näy tässä kuvassa)...Ja tietty vakio Coca Cola jääkarhutkin piti olla... ;-)Gingerbread-house jäisenä versiona oli neidin mieleen ja tätä juostiin ympäri moneen kertaan...Hienon oli näköinen, mutta kylmä olisi pitemmän päälle voinut tässä piparkakkutalossa tulla.


Koristetta joka lähtöön...


Ja jädeannosta, kovin oli jäistä...Joulupukkikin täältä tietty löytyi ja huomatkaa tuo mielettömän paksu ja kankea takki!Jäinen liukumäki oli mieleinen. Sieltä sujahtelivat alas niin lapset kuin lapsenmielisetkin. Ei meinattu kyllä saada neitiä tästä eteenpäin...


Mutta kaikkein hienoimpia minusta olivat nämä ihan perinteisen jouluiset jääveistokset, kuten tämä enkeli.Ja Jeesus-lapsi vanhempineen. Tosi hienosti oli tehty nämä kaikki.

Kiva oli täällä käydä, ja etenkin lapsille on jännä paikka. Mutta itse olin kyllä aivan jäässä täältä lähtiessä ja vielä olisi saanut olla lapaset tai ainakin hanskat mukana. Mun sormet oli nimittäin ihan kalikkana...

Laitan taas lisää jouluisia kuvia lähipäivinä, mutta ei näin hyytävän kylmiä...

11 comments:

Jonna said...

Upeita luomuksia! Kyllä minäkin olisin varmaan juuttunut tuota mäkeä laskemaan

Susa said...

Vau, upeaa!

Sari said...

Moi Jonna ja kiitos, kun jätit kommenttia! Juu, oli tosi liukas mäki ja jopa aikuiset laskivat moneen otteeseen...

Susa, tämä oli ihan hauska kokemus!

Saara said...

Hieno paikka. En ole koskaan kaynyt missaan vastaavassa paikassa, kiitos kuvaraportista siis!

Sari said...

Hei Saara. Oli tosiaan itsellekin ihan ensimmäinen kerta ja oli ihan mielenkiintoista käydä jäämaailmassa täällä Teksasissa...

Auli said...

Samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat: WAU! Olen joskus käynyt Kemin lumilinnassa, vaan ei kyllä ollut mitään tuohon teidän jäämaailmaanne verrattuna.

Sari said...

Auli. Itse kyllä haluaisin käydä Kemin lumilinnassa, sekin on varmasti kaunis ja aidontuntuinen paikka. Täällä moni asia menee jo miltei överiksi... ;-)

Mari said...

Voi kun oli hienoja kuvia, varmasti hieno paikka :) Ekalla visiitillä olen blogissasi...

*iTkUpiLLi* said...

Tosi amerikkalaisen näköistä, tuli just mieleen kanssa Kemin lumilinna, joka on taas niin suomalaisen oloinen.

Mä kyllä kanssa aivan varmasti laskisin tuosta liukumäestä, sen verran on ikävä talvea ja talven riemuja.

Sari said...

Hei Mari ja kiitos, kun piipahdit blogissani. Oli tosiaan kiva kokemus, kun ei itsekään ole tullut moisessa paikassa ennen käytyä. Tulehan toistekin vierailulle!

Itkupilli. Aivan, täällä olevissa jäämailmoissa ja muissa nähtävyyksissa on oma viehätyksensä, taas Suomessa olevissa omansa. Itse varmasti saisin kicksit myös Kemin lumilinnasta ja sen aidosta suomalaisuudesta! Ja mä olisin kans mielelläni laskenut tost mäestä, jos olisin vaan neidin perässä juoksemisen välis ehtinyt, oli nimittäin aika riehakkaalla päällä tuolla, kun kaikki oli niin jännää ja erilaista... ;-)

Jessica said...

Ou vau, aivan mahtavan näköistä ja juuri niin jenkkilää kuten joka tuossa mainitsikin. Tykkään todella :)