Saturday, December 6, 2008

6.12. Malja Suomen Itsenäisyydelle!

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Meillä täällä olisi tänään Itsenäisyyspäivän gaala downtownin hotellissa, suomalaisine esiintyjineen, juhlamaljoineen, suomalaistyylisine dinnereineen ja mahdollisuuksineen yöpyä samaisessa hotellissa.

Mutta, tänä vuonna jää gaala väliin...

Viime vuonna osallistuin ystävättäreni kanssa tähän juhlaan. Ja oli iltapuvut, oli kampaukset ja meikit ja kaikki.

Mutta pakko tunnustaa, että meno oli vähän liian formaalia omaan makuuni ja päätös mennä viimevuotiseen gaalaan johtui pääosin silloisen juhlan pääesiintyjästä, Tommi Läntisestä, joka rokkasi bändeineen ja viihdytti juhlayleisöä.

Siitä huolimatta arvelen, että tänä iltana moni tällä alueella asustava suomalainen, iltapukuun tai tummaan pukuun varustautunut suomalainen löytää itsensä downtownin gaalasta ja nostaa maljan Suomen itsenäisyyden kunniaksi.

Kuten nostan minäkin, illalla kotona, niinkuin ehkä sinäkin, olit sitten missä tahansa!

Olen ylpeä siitä, että olen suomalainen ja olen myös ylpeä isoisistämme ja isoisoisistämme, jotka ovat maatamme puolustaneet ja osaltaan myös vaikuttaneet Suomen itsenäistymiseen!

Malja Suomelle!

5 comments:

Saara said...

Hyvaa itsenaisyyspaivaa!
Cheers!

Sari said...

Samoin sinne! Cheers!

Jaki said...

Meinasi minulta unohtua itsenaisyyspaiva taas kokonaan. Bostonissa on ihan kunnon kemut joka vuosi, samalla pikkujoulut, mutta mina en taaskaan paassyt, liian pitka matka. :-( Mina nostan taalla viinilasini Suomelle, olen ja tulen aina olemaan suomalainen, ja olen ylpea siita.

Nina said...

Hyvää itsenäisyyspäivää! (Vaikka se menikin jo ;-))

Sari said...

Jaki ja Nina. Maljat nostettiin eilen ja katsoin jopa Itsenäisyyspäivän vastaanottoa livenä televisiosta (tietsikan kautta).