Monday, December 15, 2008

Hyrrrrrr, täällä on kylmä!


Ihana on jouluinen tunnelma kaupungilla, mutta hei, miten täällä on yhtäkkiä näin järkyttävän KYLMÄ???


Siis ei kyllä uskoisi, että ollaan Teksasissa!

Mittari näyttää miinusta ja ovista ja ikkunoista vain tuuli puhisee. Palelee, viluttaa ja kolottaa ja paksuja töppösiä on jo kaiveltu laatikoista. Terkut vaan Susalle Vegasiin, samassa veneessä ollaan... ;-)

Näitä ihanan pehmoisia, tuttavarapiskunnan Suomesta meille lähettämiä, niitä on nyt tarvittu!


Eiks oo sexyt.... ;-) Miehellä on muuten samanlaiset, hiekanvärisinä... Ollaan kuulkaas upee näky näissä töpöissä kotona tassuttelemassa...

Brrrhhh, miten mä en totu tähän Teksasin talveen? Ikinä? Ja tietty yöksi lupasivat vielä räntäsadetta (ei tietenkään lunta, vaan räntää-ää-ääh). Ihanaa, huomenna saa siis taiteilla liikenteessä jäisillä teillä.

Tiedossa olisi neidin balettiryhmän jouluesitys kello 10 am. (jolleivat nyt peru sitäkin winter weatherin takia, ei vaan Suomessa tällaista tapahtuisi, jos on pari astetta pakkasta ja tiet jäässä), niin että tarkoitus olisi kyllä lähteä tuonne ulos autolla seikkailemaan. Saas nähdä, miten sinne luistellaan kesärenkailla...

Ai niin, eilen oli vielä lähes 25 astetta lämmintä (vaikka tuulista olikin)... Että jonkun verran heittelee nämä kelit täällä... Vuorokauden sisällä...

7 comments:

Susa said...

Joo, taalla ollaan odoteltu lunta koko paivan, mutta mita viela! Satanut vetta aamusta iltaan! Asteita +2 !!
Ehka yolla, please, sataisi lunta.
Mulla on tanaankin ne villasukat jalassa, alla toiset puuvillaiset. On ihan alyttoman kylma!
Tsemppia tyttaren joulujuhlaan :)

Mari said...

Upea jouluvalaistus! Miten siellä voi heitellä noin sää? Onko siellä "normaalisti" talvea?

Heiska74 said...

Kauniit kuvat... Ihanat valopuut! Merikaupunki Kotka sää on -4 C ja pilvistä, lumeton maa.. :) Me odotamme lunta myös. :) Mukavaa joulunodotusta!

*iTkUpiLLi* said...

Minä täällä myös kirjoitan sormet kohmeessa, Los Angelesissa lämpöä nyt aamulla +3!!!! Mutta iltapäivällä voi ollakin sitten helle, täällä ei talvella koskaan tiedä mitä päällensä pukisi, jos lähtee ulos.

Siellä on tosi kauniin näköistä. Ihan melkein jouluntunnelmaa.

Toivottavasti baletti esitys onnistuu vaikeista sääoloista huolimatta. ;)

Yaelian said...

Täälläpäin taas on aurinkoa ja lämmintä, yöt mukavan viileitä,muttei kylmää vieläkään.Ihana tuo valaístu puu;muistan kun tulin USAhan ensimmäistä kertaa, just joulun aikoihin, Venezuelasta Miamiin, ja ajettiin Hollywoodissa(Siis Floridan Hollywoodissa)ja koko katu oli noita valaistuja puita täynnä ja musta se oli upeaa!

Sari said...

Hei mitä ihmettä? Mä muka jo vastailin osalle teistä, vaan ei täällä näy mitään vastausta... Höh.

Mutta joo Susa, eipä täälläkään mitään räntää näkynyt, lumesta puhumattakaan. Vettä sateli yöllä, vaikka oli pakkasta? Ja aamulla oli tiet paikoitellen liukkaat. Tänään leijaili ihan sellaisia minimini-hiutaleita, vaan ei sitä lunta, sitä ei vaan tänne tule.

Marille vielä, että talvet täällä on tosi vaihtelevia ja toisena päivänä voi tosiaan olla hellettä, toisena pakastaa... Koeta siinä sitten pukeutua.

Heiska74. Mä kans sitä lunta aina toivon, vaan sitä ei varmaan tänne saada. Ehkä kerran kaksi talvessa tulee lunta ja siitä sitten riemuitaan kyllä täysin rinnoin. Lasten ei tarvitse mennä edes kouluun sellaisina päivinä. Mutta ehkä Kotkaan vielä lumipeite tulee ennen joulua. Pidetään peukkuja!

Itkupilli. Me ollaan ensi viikolla tulossa sinne suuntaan palelemaan... Ei vaan, kyllä siellä Losin suunnalla taitaa kuiteskin olla lämpimämpää kuin täällä. San Francisco sit onkin toinen juttu... Ihan sama meillä, että kelit vaihtelee rajusti talvisin. Baletti meni kivasti, eikä tiet olleet juuri jäisiä mistään kohtaa.

Aurinkoa ja lämmintä, ah, se olisi tervetullutta! Nauti siis siitä, että saat olla lämpimässä... Mä tykkään kans kovasti näistä valaistuista puista ja muista virityksistä, jos ovat hillittyjä, eikä niiden valojen kanssa sekoilla ihan täysillä. Sellaiset punaiset, vihreät, keltaiset ja siniset puut menee vähän överiksi mun mielestä. Kirkkailla valoilla valaistut joulukoristukset on niitä kauneimpia, ehdottomasti!

Sari said...

Niin siis, toi viimoinen kommentti oli Yaelianille...