Saturday, December 20, 2008

Golden Globe ehdokkaita...

Oscareiden aika on jo kohta täällä ja Golden Globe ehdokkaat antavat usein vihiä siitä, mitkä leffat ja ketkä näyttelijät ovat ehdolla kultaiseen pystiin...

Mutta tässä tosiaan ehdokkaita muutamissa eri kategorioissa.

PARAS ELOKUVA (draama)
The Curious Case of Benjamin Button

Frost/Nixon
The Reader
Revolutionary Road

Slumdog MillionairePARAS ELOKUVA (komedia/musikaali)


Burn After Reading

Happy-Go-Lucky

In Bruges

Mamma Mia!

Vicky Cristina Barcelona


Draamapuolella nimetyistä leffoista en ole nähnyt vielä yhtäkään, mutta trailereiden perusteella minua kiinnostaa näistä ehdottomasti eniten The Curious Case of Benjamin Button sekä The Reader. Nämä kaksi elokuvaa olisi tarkoitus mennä katsomaan lähiaikoina. Kunhan tässä nyt ennättäisi, kun on kaikenlaista ohjelmaa ja reissua tiedossa...

Ja komedia/musikaalipuolella omia suosikkejani ovat Burn After Reading, In Bruges sekä Mamma Mia!

Saapa nähdä, mitkä näistä sitten ensinnäkin saavat Golden Globe-pystit ja moniko näistä on seuraavana Oscareiden listalla. Australia-leffaa ei täällä näkynyt ja on tainnut jakaa yleisön vähän kahtia. Itse olisin kyllä ehdottanut pystiä myös tuolle elokuvalle, ehdottomasti!

5 comments:

Sooloilija said...

Odotan eniten näkeväni Kate Winsletin molemmat elokuvat, varsinkin The Readerin. Luin kirjan pari vuotta ja sitten vaikutuin todella!

Brad Pittin Benjamin Buttonista näin leffateatterissa trailerin ja olin aivan ällikällä. Tuli heti tunne, että tämä on nähtävä, ja heti!

Mamma Mia oli ihana ja hersyvä, musiikistako se on ehdolla vai myös muissakin kategorioissa? Meryl Streep voisi saada pystin!

Yaelian said...

Minäkin Sooloilijan tavoin odotan näkeväni nuo Kate Winsletin molemmat elokuvat;hän on suosikkinäyttelijättäreni.Ja sitten tuo Burn after Reading kiinnostaa myös, samoin Vicky Cristina Barcelona.

Sari said...

Moi Sooloilija. Kate Winslet on kyllä upea näyttelijä ja The Reader voisi olla kirjana tosi hyvä. Pitää laittaa korvan taakse. Mä näin kans ton Benjamin Buttonin trailerin ja on kyllä sen verran erikoinen idea tossa leffassa, että pakko se on nähdä. Mamma Mia on leffana ehdokkaana musikaali/komediapuolella ja itse asiassa Meryl Streep on Golden Globe ehdokkaana myös Mamma Mian roolistaan, The Doubt leffan lisäksi. Aika hyvin Streepiltä, kun on kahdessa eri kategoriassa ehdokkaana!

Yaelian. Burn after reading on ihan skitso-hauska leffa, suosittelen! Vicky Cristina Barcelona oli ihan ok, etenkin Penelope Cruzin roolista tykkäsin, pelasti mielestäni koko leffan...

Sari said...

Sooloilijalle. Meryl Streepin toinen leffa on siis Doubt, joka tuli vasta leffateattereihin ja jossa muuten miespääosassa Philip Seymour Hoffman (muistelin, että on suosikkejasi). Mielenkiintoinen, uskonnollinen draama.

kirsi said...

Tanne tulee leffat todella myohaan, perjantaina sai ensi-illan tuo Australia leffa, jonka aion menna katsomaan keskimmaisen tyttareni kanssa.
Muuten olen kaikista leffoista ihan pihalla :-)