Thursday, November 20, 2008

Leffoja, leffoja, leffoja...

No niin...

Leffoja on taas katseltu.

Ihan urakalla.

Ja niistä ykkösenä ehdottomasti TÄMÄ!!!


Uusin James Bond: Quantum of Solace.

Leffa täynnä vauhdikkaita ja melko väkivaltaisiakin kohtauksia. Näistähän leffaa oli jo kritisoitukin, kun kriitikkojen mielestä tässä Bondissa on jo liiaksikin väkivaltaa ja tappamista.

No jaa, olihan sitä toki, mutta ei ainakaan minua suuremmin haitannut. Olin itse asiassa juuri oikeassa vireessä tai mielialassa leffaan mieheni kanssa mennessä, että kaipasinkin kunnon actionia ja räiskintää.

Ja Daniel Craigia on toki kiva katsella... Niissä jäätävissä silmissä vaan on sitä jotakin! Eikä hän näyttelijäntaidoiltaankaan jätä kylmäksi, ainakaan minua. Sitäpaitsi, minusta nämä kaksi viimeisintä Bondia ovat aivan selvästi sitä parhaimmistoa (henk.koht. mielipiteeni). Naisilla ja seksillä ei maiskutella liikaa, vaan keskitytään siihen olennaiseen, eli kunnon toimintaan!

---------------------------------------

Viime viikolla kävimme myös katsomassa tämän! Voi hurja! Oli kuulkaas tosi hauska leffa ja etenkin elokuvan virtahepo Moto Moto naurattaa meitä tytön kanssa vieläkin.

Katsokaapas vaikka tämä pätkä, jossa Moto Moto esittäytyy Glorialle... (sori, alussa saattaa tulla joku mainos, mutta kyllä se pätkä sieltä tulee...) http://www.fancast.com/movies/Madagascar:-Escape-2-Africa/147382/908350721/Madagascar-2:-Escape-2-Africa:-Moto-Moto/videos#top

----------------------------------------

Ja koska meillä on nyt uusi kaapelikanavapaketti, voimme katsella kahta leffakanavaa veloituksetta kuukauden ajan. Niinpä olenkin katsellut viime päivinä televisiosta kaikenlaista hömppää.

Siihen kategoriaan voi lisätä tämän: Because I said so-leffan, jossa pääosissa Diane Keaton ja Mandy Moore. No joo... Keski-iän ylittänyt äiti neuvoo tytärtään miesasioissa ja koettaa löytää tyttärelle miestä. Dadda daa... Kulunut aihe jo minusta, mutta oli tässä ihan hauskojakin kohtauksia.

---------------------------------------------


Mutta entäs tämä eilisiltana katsomani We don't live here anymore-elokuva? Voi hyvä sylvi sentään. Niin masentava, tylsä, pitkäveteinen ja mitäänsanomaton elokuva kahdesta pariskunnasta, jotka löytävät toinen toisensa sängystä, että hoh hoijaa... Ja minä kun odotin tältä leffalta jotain sisältöäkin, kun näin Naomi Wattsin nimen elokuvan alussa. No joo... Ei vaan jaksa katsella tällaisia. Tuli ihan Kaurismäen leffat mieleen... Ei millään pahalla...

Mutta näistä leffoista suosittelen ehdottomastai Quantum of Solace ja Madagascar II:sta. Ensimmäinen toimintaa kaipaaville ja toinen lapsenmielisille, huumoria kaipaaville!

2 comments:

Päivi said...

Sattumalta törmäsin, kun etsin tietoa Teksasista. Näyttää kovasti siltä, että meillä on muutto rapakon toiselle puolelle kesällä tai syksyllä, yhtenä vaihtoehtona Teksas, joten oli kiva lukea fiiliksistä. :)

Sari said...

Hei Päivi. Ja kiva kun törmäsit sivuilleni. Teksas on ihan kivaa seutua, ja täällä asustaa jonkun verran suomalaisia. Mihin päin Teksasia olisitte muuttamassa, jos tämä on vaihtoehtona? Teksas on ihan ok paikka asua, eläminen on suht edullista ja nähtävää riittää ympärillä, jos vaan kestää kesäisin sitä reilun 40 asteen hellettä. Itse olen kesät karussa, ei sitä vaan jaksa...