Monday, November 24, 2008

La Hacienda Ranchilla syömässä...

Onpas nyt jotenkin ruokavoittoista tämä meininki ollut viime päivinä, mutta minkäs mahtaa, kun se ruokakin on aina lähellä sydäntäni. Niin itse laitettuna kuin toistenkin laittamana.

Mikähän siinä muuten on, että aina ravintolassa ruoka tuntuu tosi makoisalta ja nautinto usein suurempi kuin kotona, vaikka kyllä se kokkaaminen itseltäkin ihan hyvin sujuu.

Kai se on se tunnelma, joka sen tekee. Ja jonne ajaessa sattui vielä olemaan tosi kaunis auringonlasku ja jonka auton sivuikkunasta hätäpäissäni tallensin. Jotenkin paistoi niin komiasti tuo Teksasin aurinko, mutta hivenen jo ennätti horisontin taakse mokoma mollukka...




Aurinko laskee täällä nyt viiden jälkeen ja tuntuu, että niin ne vaan alkavat illat pimetä täälläkin kolkassa maailmaa aikaisemmin ja syksyn tai paremminkin alkutalven merkit ovat jo ilmassa.

Mutta siis, illan pimetessä hurruutimme tunnelmalliseen La Hacienda Ranch-ravintolaan, jossa on mielestäni varsin mukava, lämmin, teksasilaistyylinen sisustus ja rento fiilis kaiken kaikkiaan.


Seinillä taidetta lännen malliin ja tunnelma oli hyvin lännenhenkinen.


Ja pöytään tulee täällä yleensä automaattisesti tex-mex paikoissa nachoksia ja salsaa, tässä ravintolassa salsa on vielä kivasti smokattua ja ihan tuhdin tulistakin kyllä.


Ihastelin näitä suomalaistyyppisiä kärrynpyöriä, joista oli hauskasti toteutettu nämä värikkäillä lampuilla varustetut kattovalaisimet.



Ja seinät tietty hirrestä ja siniset ikkunanpokat oli aika hauska ilmestys myöskin.



Ja pitkästä aikaa päätin kokeilla mieheni suosituksesta pihviä. Kovin usein ei enää tule punaista lihaa syötyä ja niinhän siinä sitten kävi, etten jaksanut syödä 10 ozin pihvistä kuin puolet. Ja erästä asiaa myös ihmettelin annoksessani. Mitä ihmettä nuo kaksi paahtoleipäviipaletta tekivät pihvilautasellani?

Syönnin päätteeksi perheen pienin halusi vielä kokeilla ravintolan edustalla olevia satula-baarituoleja. Yiii-haaaah! Ja kyllä vaan, Teksasissakin saa jo olla toppatakit päällä. Ainakin iltaisin...

Viikon jatkoja!

8 comments:

*iTkUpiLLi* said...

No onpa oikeaa Texasin meininkiä. Tosi mukavan näkönen ravintola. Onneksi kerkisin just syödä, ennenkuin luin tän postauken.

Sooloilija said...

Kiva ravintolakierros tämä, täällä juuri tiistaiaamun aamukahveja juon ja virtuaalisesti syön Itkupillin 2-vuotisblogikakkua..
Pihviannoksesi näyttää täyteläiseltä, söitkös ne paahtoleivät?

Nina said...

Kävin joskus työmatkalla Dallasissa ja siellä käyttivät jossain tuon tyyppisessä ravintolassa. Hyvä ruoka ja mukava ilmapiiri. Siellä taisi olla seinällä katkastuja solmioita, jos joku oli uskaltautunut liian virallisesti sisään nenänsä pistämään ;-D

Sari said...

Itkupilli, tässä ravintolassa on tosiaan aitoa Texas-tunnelmaa ja on kiva paikka, vaikkei täällä niin hirmu useasti tule käytyä. Ja hyvät piffit olivat, vaikkei tuollaista lihamäärää enää jaksa.

Sooloilija, niin että kahvit ja virtuaalikakut on juotu ja syöty ja sitten virtuaaliravintolakierrokselle... Paahtoleivät jäi kyllä syömättä, pihvi oli hyvää, mutta sitä oli liikaa.

Nina, kuvailustasi päätellen olet Dallasin reissullasi käynyt Trail Dustissa syömässä. Miehen työkaverit meinasivat meidän tänne vasta muutettua ujuttaa isännän Trail Dustiin kraka kaulassa (ihan vaan siitä ilosta, että olisivat saaneet nauraa vahingonilosta, kun kraka olis leikattu poikki)... Onneksi mies (joka ei muutenkaan viihdy kraka kaulassa) pian hoksasi mistä on kyse ja lähti työporukan kanssa syömään, ilman krakaa...

Anonymous said...

Minä en viitsi paljon muistella viime käyntiä (viime sunnuntaina) La Haciendassa. En pystynyt syömään ollenkaan kun kaikki haisi minusta niin kuvottavalle, ja syy lienee tämä allergia kun on herkitänyt hajuaistin ihan eri tasolle kuin normaalisti on.

Tätä edellinenkin käynti oli koettelemus, tilasin catfish annoksen ja siinä kala oli niin sitkeää, ettei siitä saanut haarukalla palaakaan irti. Sain tietenkin uuden annoksen, mutta se oli edellisen kaltainen. Enää en viitsinyt valittaa, jätin kalan syömättä.

R&M

Susa said...

Kivan nakoinen ravintola :)
Enka makaan kylla ymmarra miksi ne paahtoleivan siivut olivat lautasella ;)
Ma rakastan kayda ravintoloissa, varsinkin jos on hyvaa seuraa :)

Doris50 said...

Ihania ravintola kuvia. Siellä on sisutukseen panostettu.

Sari said...

R&M. Ihan totta? Siis Haciendan ruoka oli pettymys? No voihan, ei ole vielä tuollaista sattunut. Mutta toisaalta, en olekaan siellä syönyt koskaan kalaa... Parempi onni seuraavalla kerralla, toivottavasti...

Susa ja Doris50. Kivannäköinen paikka tämä tosiaan on ja mukavaahan se on joskus käydä ulkona syömässä. Samalla voi aina ihastella sisustustyylejä ja tunnelmaa...