Monday, November 10, 2008

Zuma on niin söpö, että...

Tämä kuva tuntuu nyt osuvan silmiini kaikissa naisten lehdissä ja uutisissa. Juu, juu, onhan se Obama tietty etusivulta haalinut isoimman kuvatilan, mutta kyllä juuri tulleessa US Weeklyssä oma suosikkini Gwen oli pienokaisensa kanssa heti toisena... ;-0

Teksti on lainattu suoraan Stefanin webbisivuilta: "We wanted to share with you the first photo of Zuma Nesta Rock Rossdale. Gwen, Gavin, Kingston and Zuma are all doing well and enjoying being a party of four."

Vaan eikö ole suloinen pikkuvaaveli? Voi juku sentään!

Ja Gwen Stefani aina yhtä sädehtivä. Kun häntä katsoo tässä kuvassa, hänen silmistään huokuu selvästi onnellisuus ja ylpeys toista jälkeläistään kohtaan ;-)

I am so happy for her!

Olen fanittaja, myönnetään, sillä pidän Stefanin omaperäisestä tyylistä ja hänen karismastaan (voiko naisen kohdalla sanoa karisma, no nyt sanon kuitenkin).

Fanittaja siitä lähtien, kun näin Gwen Stefanin ensimmäistä kertaa livenä No Doubtissa. Sillä tämä nainen osaa! Mikä ääni, mikä persoona, mikä taito ottaa yleisö mukaansa! Hänellä on niin vahva ote omaan työhönsä ja hänen lavakarismansa on miltei kosketeltavissa, joten en voi olla ihailematta tätä nuorta äitiä, rockaria, julkkista!

Ja kuten monilta webbisiteilta olen saanut huomata, hän kuuluu naisryhmään: She can kick some ass!

4 comments:

Sooloilija said...

Kyllä, suloisia ovat molemmat, sekä lapsi että äiti. Gwenin ilme kertoo kaiken; suojeleva ja hellä äiti siinä poikasensa kanssa. Ihana kuva.

Yllättävä veto kun kaikki muut suojelevat poikasiaan medialta.
Olisi niin ihana nähdä Angelinan ja Bradinkin kaksoset nyt muutaman kuukauden ikäisinä..

Tuija said...

Heips Sari!
Kommenttini ei nyt liity päivän aiheeseesi, mutta joka kerta avatessani jonkun kolmesta blogistasi, tietoturvaohjelmani ilmoittaa sen sisältävän viruksen (troijalaisen) ja siivoaa sivut roskiin. Onko muilla ollut samoja ongelmia vai onko oma koneeni päättänyt ryhtyä "yltiöturvalliseksi siivoushulluksi" ilman minun lupaani?

Sari said...

Sooloilija. Niin ovat suloisia kumpainenkin... Itsekin vähän yllätyin näistä kuvista, sillä Gwen ei yleensä ole kauheasti julkisuudessa, mutta nyt ovat olleet lehdissä aika tiiviisti esillä.

Tuija. Mitä ihmettä? Meillä on koneessa virustentorjunta-ohjelma ja skanni on korkeammalla kuin keskitasolla, eli kyllä tämän ohjelman pitäisi virukset hoksata. Eikös sulla ollut aiemminkin jotain ongelmia avata mun blogeja, vai muistanko oikein? Joka tapauksessa teen heti virus-skannauksen. Mutta ei täällä pitäisi viruksia piileskellä.

Sari said...

Tuijalle vielä! Nyt on virusskannit ajettu läpi (mieskin vielä ajoi, kun kerroin että sulla oli kone antanut herjaa Troijasta)ja koneemme on virusvapaa, eli nyt on kyllä sun koneella jotain extraa meneillään... ;-0