Friday, March 27, 2009

Jääkiekon huumassa...

Eilen illalla lähdimme koko perhe keskustaan katsomaan jääkiekkoa. Peli alkoi vasta 19:30 ja vähän arvelutti, että miten perheen pienin jaksaa, mutta hienosti meni koko ilta. Minun ja pikkuneidin ei tule niin kovin usein lätkämatseihin lähdettyäkään (vaikka tunnustaudun kyllä kiekkofaniksi), mies sen sijaan käy peleissä vähän useammin.

Mutta on se ihan jännittävää aina kerta pari vuoteen käydä pelin tunnelmaa haistelemassa ja katsomassa ihan oikeaa NHL-meininkiä.

Tässä olemme noin kello kuuden maissa illalla ajelemassa kohti edessä häämöttävää keskustaa. Liikennettä ei ollut enää tuohon aikaan hirmuisesti liikenteessä.

Ja tässä sitten odotellaan peliä alkavaksi.

Ennen pelin alkua on kansallislaulun aika ja kyllä se vaan hienolta kuulostaa, kun paikalliset käsi rinnalla laulavat niin tosissaan ja antaumuksella.

Ja sitten peli jo starttasikin. Meillä oli istuinpaikat ihan tuossa jään tuntumasta, joten tunnelma oli väliin tosi tiivis.

Ja NHL:lle tyypilliset käsirysytkin sai seurattua näin läheltä.

Pojat ottavat vähän valssiaskeleita...

Vai liekö kyseessä nyrkkeilyottelu? Ota tuosta nyt selvää...

Peli oli ihan ok katseltavaa, tosin niitä maalejakin olisi aina kiva nähdä tehtävän. Tämän pelin osalta se toive ei sitten toteutunutkaan... :-(

Pelistä lähtiessämme keskustan pilvenpiirtäjät näyttivät jotenkin aavemaisilta. Pilvet roikkuivat tosi matalalla ja olivat harmahtavina miltei pelottavan näköisiä. Ei kuitenkaan ollut mitään ukonilmaa tai tornadovaroituksia lähettyvillä. Pilvet ihan muuten vain päättivät roikuskella tuolla tapaa matalalla...

Neiti nukahti samantien takapenkille ja uinui sikeästi aamuun asti. Ja ihan reippaana jaksoi kerhoon, vaikka äitiä vähän jännitti, että kuinka jaksetaan aamulla herätä kerhoilemaan. Mutta hienosti herättiin ja oltiin intoa täynnä, kun päästiin pitkästä aikaa taas kerhoon ja kavereita tapaamaan (kevätloman ja sairastelun jälkeen) ;-)
--------------------------------------

Jaa-a. Taidanpa kohta laittaa vielä jonkun kaapissa olevan leffan pyörimään, nautin lasin jotain hyvää juotavaa ja sitten pötköttämään.

Huomenna onkin sitten taas kiirus päivä, kun tiedossa on Suomi-koulua, pikkuneidin jalispeliä ja sitten pitäisi ullakkoakin siivota.

Olemme muuten tyhjänneet tässä viime aikoina kotia kaikesta turhasta. Tänään lähti viinikaappimme (kaksiosastoinen jääkaappityylinen sellainen, puna- ja valkoviineille). Ei sillä vaan ole ollut käyttöä enää pitkään aikaan ja pääsi hyvään kotiin, viiniharrastelijalle. Viime viikolla lähti työhuoneesta ylipainava vuodesohva asuntoautossa asuvalle miehelle, joka oli tosi onnellinen saadessaan ihan ehjän ja just sopivan kokoisen sohvan RV:nsä. Ja mulle tuli joteskin tosi hyvä mieli, että saimme auttaa miestä sohvapulassaan ;-)

Ja garage salea varten olen kasannut jo ihan järkyn määrän tavaraa. Kierrätys on meillä pop ja toukokuussa aion taas pitää muutaman ystävättären kanssa mega-garage salen tässä omassa autotallissa ;-)

Juu, mutta nyt menen soffalle katsomaan elokuvaa ja nautin hiljaisesta illasta. Neitikin on ollut jo unten mailla hyvän aikaa.

Mukavaa viikonloppua!

Sari

7 comments:

Anne said...

Hienoja kuvia olet jälleen kerran ottanut! Olisi kyllä jännittävää päästä katsomaan livenä oikeaa NHL-peliä. :)

Ja pääsisimpä teidän autotalliin shoppailemaan ;) Välimatkaa on vain muutama maili liikaa..

Aurinkoista viikonloppua!

Sooloilija said...

Vaikken ole jääkiekon ystävä, niin tuolla voisi kerran käydä istuskelemassa ja katsomassa peliä..Hienot kuvat!

Mutta oi, pääsisipä teille garage saleen. Hyvä idea tuo ullakon tyhjennys ja ylimääräisestä tavarasta luopuminen. Siitä tulee oikeasti hyvä mieli kun luopuu jostain mistä haluaa luopua mielellään ja näkee kuinka se tuottaa iloa uudelle omistajalle.

Sari said...

Kiitos Anne. Minä aina eläydyn peliin ihan täysillä ja välillä nauratti, kun hypin seisomaan, istumaan, seisomaan, istumaan ja huutelin suomalaispelaajien perään... ;-)

Juu, garage salessani olisi kaikkea jännää. Voi kun pääsisitkin tulemaan! Laitan sitten kuvia, kun sen aika koittaa. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Moi Sooloilija. Juu, kyllä NHL pelit on katsomisen arvoisia ja nuo pienet tappelut tuo oman lisämakunsa peleihin, vaikka onkin vähän lapsellista, kun aikuiset miehet tuolla tapaa alkavat nahista. Samaa peliä oli muuten katsomassa myös Jack Black (kaikki julkkikset aina mainitaan pelin aikana), mutta vaikka kuinka tiirasin, ei herra osunut silmiini. Oli varmaan jossain VIP-katsomon uumenissa siemailessa kuohuvaa... ;-)

Ja siis, hitsi kun voisin saada teidät sieltä tänne garage saleen. Mulla on niin hirmusti taas tuota tavaraa sinne laitettavaksi, ettei mitään rajaa... ;-) Juu, olin tosi iloinen erityisesti sohvan uuden omistajan puolesta. Jotenkin kävi sääliksi miestä, kun oli tosi siisti ja asiallinen, mutta kertoili tosi avoimesti, kuinka asuu tällä hetkellä tyttöystävänsä ja koiriensa kanssa RV:ssä ja koettaa säästää rahaa talon ostoon. Tosi symppis kaveri ja niin iloinen sohvakaupoista.

Mari said...

Hienoja kuvia! Onko teillä päin useasti tornadoja?

Sari said...

Kiitos Mari. Tornadokausi on keväisin, maaliskuusta kesäkuun alkuun (noin). Kevätmyrskyt niitä mukanaan tuovat ja kyllä niitä jonkun verran tosiaan ilmenee. Viime keväänä tornado iski tähän ihan meidän lähelle ja silloin oli kyllä leikki kaukana ja aika hurja fiilis katsella tutkakuvia televisioruudusta ja todistaa poikittain ikkunoihin iskeviä rakeita. Ei kivaa, ei olleskaan!

Sooloilija said...

Huhuu Sari, sinulle on haaste blogissani! Tervetuloa katsomaan! Osallistuminen kuitenkin, tietenkin, täysin vapaaehtoista! Mutta hauska tämä oli..

Sari said...

Moi Sooloilija. Käynpä kurkkaamassa. Aika on taas hujahtanut sellaista vauhtia, ettei tosikaan. En ole koneellakaan ennättänyt istua moneen päivään. Mutta täällä taas ;-)