Thursday, March 12, 2009

Teetä ja sympatiaa... Ja vähän kaakaota vaahtokarkeilla...

Tämä viikko on mennyt enemmän tai vähemmän flunssaa pidellessä. Tai jollei nyt aivan flunssaa, niin ainakin tukkoista nenua ja siitä johtuvaa jomottavaa pääkoppaa...

Ja niinpä olen huomannut nautiskelevani korealaisen ystävättäreni minulle antamista teepussukoista suurella riemulla. Hänen miehensä Englannin tuliaisena heiltä löytyy useita erilaisia teelaatuja ja tämä minun saamani teelaatu on tosi voimakasta ja maistuvaa, punaista teetä, jota olenkin nyt sitten nautiskellut monena iltana.


Ja mikä onkaan sen ihanampaa kuin tukkoisessa olotilassa hörppiä iso mukillinen teetä ja lueskella samalla vaikka uusimpia sisustus- ja naistenlehtiä.

Ja kun äiti juo teetä, pitää perheen pienimmänkin saada jotain juotavaa. Ja tämän neidin herkkua on perinteinen kaakao, suomalaisittain ehkä vähän vähemmän perinteisillä vaahtokarkeilla... ;-)

3 comments:

Sooloilija said...

Täällä juodaan parhaillaan aamukahvia maidolla. Teetä juon usein ja nyt olen innostunut Rooibos-teestä, se on maukasta eikä sisällä ollenkaan 'mustaa teetä'.

Kerran ovat lapseni juoneet kaakaonsa vaahtokarkkien kanssa, pitääpä tarjota heille joku päivä. Yllättyvät varmasti.

Yaelian said...

Paranemisiin ja hyvää viikonloppua.Mä olen nyt talvella juonut Liptonin talviteetä,jossa on Echineaa.Ei ole flunssasta ollut tietoakaan, tosin otin myös rokotuksen.

Sari said...

Moi Sooloilija. Rooibos-tee kuulostaa hyvältä. Vaahtokarkit kaakaossa on täällä ihan must ja usein voit ostaa kaakaopussukoita, joissa on mukana pieniä vaahtokarkkeja... ;-)

Yaelian, Echinea-teetä mäkin tarvitsisin. Ja vaikka otin flunssarokotteen, niin kevään tukkoisuudelta en näytä koskaan välttyvän. Saattaa olla osittain myös jotain allergista reagointia...