Tuesday, March 10, 2009

Rachel Getting Married

Katsoin juuri Rachel Getting Married leffan ja olin todella yllättynyt... Positiivisesti!

Eilen illalla näin ensimmäistä kertaa leffan trailerin ja samalla mainoksen jossa kerrottiin, että leffa tulee tänään vuokraamoihin. Niinpä tyttären kanssa Blockbusterin ohi ajaessani kipaisin tämän vuokraamassa.

En osannut odottaa mitään ihmeellistä tästä elokuvasta, mutta tottakai kiinnostuneena odotin Hathawayn roolisuoritusta, hänen ollessa roolistaan myös Oscar-ehdokkaana. Mutta mitä minä voin tästä nyt sanoa. En tällä hetkellä mitään muuta kuin sen, että olen aivan ymmyrkäisenä miten upeita pienen budjetin elokuvia on viime aikoina syytänyt markkinoille.

Ensin järkytyin The Wrestleristä ja sen realistisen puhuttelevasta sanomasta, sen jälkeen yllätyin täysin Slumdogin kiehtovuudesta ja värikkyydestä ja sitten tulee Rachel getting married.

Tässä vaan joku naksahti omalla kohdallani paikalleen ja uppouduin tarinaan niin tunteella, että kyyneleet valuivat poskia pitkin useaan otteeseen (olenkohan ehkä joskus aiemminkin kertoillut kyynelehtiväni leffoja katsellessa... mutta siis, olen herkkä ja tunteellinen ihminen, ei mahra mittään...). Niin ja tämän voin jo nyt sanoa, että Anne Hathawayltä täysin napakymppi-roolisuoritus! Wau! Kyllä saa Princess Diaryt jo unohtaa tämän naisen roolilistalta... Potentiaalia löytyy vaikka mihin!

Kerron lisää tuntemuksia huomenissa. Nyt menen nukkumaan ja sulattelemaan ajatuksiani tästä leffasta. Mutta siis, minä tykkäsin!

8 comments:

Yaelian said...

Odotankin sitä sun arvostelua tästä leffasta;näin trailerin joitakin kuukausia sitten ja se meni heti must see-listalle.

Sooloilija said...

Olen vain lukenut tästä elokuvasta, vielä en ole edes traileria katsonut, pitääpä heti tän kommentoimisen jälkeen katsoa traileri.
Ei varmaan turhaan ollut Anne hathaway tästä Oscarehdokkaana.

Saara said...

Kiva kuulla etta on katsomisen arvoinen, olen lukenut tuon kirjan tuhat vuotta sitten ja tykkasin siita. Sulta saa aina hyvia vinkkeja mita leffoja kannattaa katsoa, kiitos siita!
Terkut Teksasiin!

Sari said...

Moi Yaelian. Koetan tosiaan skraapustaa tästä jotain myöhemmin tänään ;-) Mä näin trailerin täst tosiaan vasta toissapäivänä ja sanoin kans heti miehelle, et tän mä vuokraan ja heti huomenna! Todella hyvä leffa!

Moi Sooloilija. Mulla ei itsellä ollut hirmu tarkkaa käsitystä leffan sisällöstä muilta osin kuin että tässä jo nimen mukaan on häät tiedossa. Mutta yllätyin täysin tätä katsellessani ja uppouduin ihan täysillä Kymin (Annen) maailmaan ja olikin todella mielenkiintoista nähdä hänet tällaisessa, melko tavalla rosoisessa roolissa. Oli omasta mielestäni erittäin vahva ja uskottava roolisuoritus, eli ei tosiaankaan ollut tyttö turhaan tästä Oscar-ehdokkaana. Ei voi kuin ihailla hänenkin kehittymistään nuorena näyttelijättärenä.

Saara. Mä en ole lukenut tätä kirjaa, olisikin varmasti tosi hyvä kirjana, kun jo leffana osoittautui näin vahvasti muhun vaikuttavaksi. Siis mä en tajuu, miten muhun uppoaa tällaiset vähän tummasävyiset tarinat. Ehkä olen vähän melankolinen tyyppi, et sitä parempi leffa, mitä enempi tulee vuodatettuu kyyneliä...

Paivi said...

Mullakin on vielä näkemättä tämä, mutta olen odotellut innolla kyllä näkemistä. Anne Hathawaysta on nimittäin tulossa yksi suosikkini noista nuorista naisnäyttelijöistä.

Sari said...

Päivi, tämä oli minulle tosi positiivinen yllätys ja Hathaway teki minuun suuren vaikutuksen! Wau, mä olen ihan ihmeissäni näin uskomattomasta elokuvien tarjonnasta, mitä viime aikoina olen vain saanut ihastella. Upeaa, ettei kaikkien leffojen tarvitse olla aina niin kiiltokuvamaisia ja samaan muottiin valettuja. Tällaiset ihan oikealta elämältä maistuvat leffat on kyllä ehdottomasti mun juttu!

Suzhouren said...

Tykkasin elokuvasta muuten mutta jostain aivan ihmeellisesta syysta Hathawayn liian tasainen hammasrivisto ja niista prinsessaelokuvista tuttu suuri hymy ei sopinut siihen laisinkaan. En tieda. Ihan kumma juttu mihin sita kiinnittaa huomiota silla juonihan oli todella hyva ja nayttelijasuoritus hanelta myos. Vaikka hanen hiuksakin hapsottivat elokuvaan sopivasti niin se suu vei minulta suurimman huomion. Olen kai outo :).

Pitais varmaan lukea se kirjana!

Sari said...

Hei Suzhouren. On se jännä, miten joskus ihan pienikin asia voi jäädä vaivaamaan roolihahmossa. Et ole kyllä mitenkään outo, kyllä sitä itsekin joskus kiinnittää huomiota johonkin ihan pieneen asiaan tai yksityiskohtaan ja se sitten jää vaivaamaan ja voi vaikuttaa jopa leffasta muodostuneeseen mielipiteeseen.