Sunday, March 22, 2009

Grilliherkkuja

Perjantaina oli uskomattoman lämmin sää ja niinpä miehen tultua töistä oli ajatuksenamme vähän grillailla takapihalla.

Mies teki tällaisia kanavartaita, kanat olivat yön yli marinadissa ja sitten vain grillivartaisiin.

Lisukkeeksi tein asparagusta ja grillitomaatteja.

Ja siellä muhivat jo ruoat grillin uumenissa.

Kanavartaat jo miltei valmiina.

Ja tässä maistuva annokseni, nyytin sisällä vielä muita kasviksia. Kastikkeeksi tein kermaviili-sinappikastikkeen, joka oli tosi maistuvaa.

Perjantai-illan jälkiruokaherkuista ja muista patiotunnelmista voit käydä lukemassa täältä.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Sari

7 comments:

Sooloilija said...

Aiai, sunnuntai-iltana ei pitäisi enää syödä mitään, mutta onneksi saa tässä syödä silmillään. Jääkaapillekin kohta varmaan käy tie..

Huomasin myös sivupalkistasi, että Heath Ledgeristä on tullut kirja. Miltä se vaikuttaa? Onko se Heathin perheen kirjoittama tai hyväksymä?

Entäs Match Point - mitä tykkäsit? Olen itse nähnyt sen kai kolme kertaa. Ja se on minusta upea elokuva. Synkkä ja traaginen, mutta alussa näennäisesti kevyt..
Jonathan Rhys Meyers unelmaroolissa!

Sari said...

Hei Sooloilija. Juu, ittellä tuli kans nälkä näit kuvii tänne laittaessa. Ihan liikaa tuli myös syötyä, pakko myöntää...

Heathista oli ilmestynyt kirja Barnesin alehyllyille, ja olen vasta ihan alkusivuilla, mutta ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa jo vähäisen lukemani perusteella. Kirjoittaja on australialainen palkittu journalisti, Janet Fife-Yeomans, joka kirjoittaa Sydneylaiselle Daily Telegraphille. Kirja on perheen hyväksymä. Jos olet kirjasta kiinnostunut, voin toimittaa tämän sinulle kirjan hintaa ja postareita vastaan. Kirja maksoi ainoastaan $10.85 veroineen. Postitus ehkä samaa luokkaa. Kerro, jos kiinnostaa.

Match Point oli kyllä tosi hyvä leffa! Jo toinen Woody Allenin ohjaama Scarlett leffa, josta kuulin jo joltain blogituttavalta aikaa sitten, vaan nyt vasta sain tämän vuokrattua (unohtui nimittäin koko leffa jossain vaiheessa).

Minä muuten pidin myös kovasti Jonathanista, August Rushissa ihastuin häneen kovasti ja tässä leffassa hänen roolinsa oli kyllä varsin mielenkiintoinen.

Leffan loppupuoli oli tosiaan aika traaginen, mutta jollain tapaa myös koominen.

Sooloilija said...

Heippa vaan, olen ihan mahdottoman huono lukemaan kirjoja englanniksi. Se on varmaan laiskuutta. Ehkä tämä Heathin kirja suomennetaan, voisi sitten lukea sen. Eli vaikka hinta on halpa niin en taida nyt 'tarttua tarjoukseen'.

Onkohan Woody Allen ihastunut Scarlettiin? Allen on ennenkin harrastanut sitä, että käyttää samoja näyttelijöitä elokuvissaan. Diane Keaton ehkä paras esimerkki.

Mukavaa maanantaita!

Sari said...

Ok, kunhan kysäisin asiasta. Varmasti tuo kirja suomennetaankin jossain vaiheessa.

Mä mietin ihan samaa Woody Allenista, että taitaapi olla miehellä jotain henk.koht. kiinnostustakin Scarlettia kohtaan. Muutaman Vicky Cristinan Red Carpet kuvan jälkeen (joissa herra tuijotti hyvin kiinteästi ja ihaillen Scarlettin etumusta) tuo ajatus heräsi päässäni...

Auli said...

Odotan jo niin kesää ja grillikauden alkamista. Vielä on lunta maassa siihen malliin, että grillaamisesta ei ole tietoakaan. Kiva kuitenkin, että laitat tänne kuvia. Niistä saa sitten hyviä vinkkejä kesää varten.

Mari said...

Herkullisia kuvia, ei passaisi näin illalla katsoa ;) Mitä se asparagus on, liittyykö se noihin parsoihin?

Sari said...

Hei Auli, muistan kuinka yksi kevät Suomessa asuessamme päätimme grillata vappuna ja kun Keski-Suomessa asuimme, ei ollut takeita siitä, olisiko vappuna kiva keli vaiko ei... Noh, lunta tuiskutti vappua edeltävinä päivinä, joten miehet sitten grillailivat lumihangessa, vaan hyvältä maistui ja olipahan ainakin vähän erilainen kokemus, jonka muistaa vielä näin vuosienkin jälkeen. Ja pianhan ne kelit siellä jo varmasti lämpenevät ja kohta saa jo laitella grillissä herkkuja. Itse odotan ainakin jo tulevaa kesälomamatkaamme sinne suuntaan ja aavistelen, että grillailua tulee taas harrastettua tiiviiseen tahtiin ;-)

Moi Mari ja kiitos, mies tykkää kovasti grillailla ja kokata muuteskin, ja maistuvia herkkuja aina valmistuu. Juu, asparagus tarkoittaa parsaa. Onko se muuten ihan pelkkä parsa suomeksi vai mikä? Tässä nauroin just miehelle, että onko se varsiparsa, salkoparsa vai tankoparsa... ;-) Voi pyhä jyssäys sentään tätä fingelskata...