Monday, February 23, 2009

Oscareiden pukuloistoa

No niin, minä en malta pysyä erossa eilisillan pukuloistosta ja ensin listailen tässä omia suosikkeja ja inhokkeja ja sitten vähän muutamia muita pukuja ja pareja... ;-)

Mutta ensin ne suosikit. Ne tulevat tässä:

Nicole Kidmanin puku oli aivan ihana! Niin keveä ja kaunis, perhosmainen puku, jonka helmenhohtava sävy pukee hyvin tätä hoikkaa, kaunista naista.

Natalie Portmanin puku on keveä unelma, jonka värikin niin ihanan karkkimainen ja keväinen!

Myös Alicia Keysin puvussa väri oli kaunin keväinen ja tässä puvussa oli mielestäni paljon samaa tyyliä kuin yllä olevassa Natalien puvussa. Todella ihana puku tämäkin!

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Mickey Rourken asu, joka muuten päätyi ns. Worst Dressed-listalle. Ihan mälsää! Tämähän oli tosi persoonallinen valinta, hus hiiteen tuxedo vaatimukset. Jokaisella saakoon olla oikeus pukeutua tyylilleen uskollisena. Tämähän on ihan tyylikäs asu, vai mitä?


Ja sitten ne inhokit...

Auts! Jessica Biel on mielestäni yksi luonnollisimmasta kaunottarista koko Hollywoodissa, mutta mikä ihmeen kaapu tämä on? Huh, ei ymmärrä yhtään...

Ja siis todella, kaikki kunnioitus upeaa veteraaninäyttelijärtä Sophia Lorenia kohtaan, mutta voi hyvänen aika sentään! Jos ja kun ikää alkaa naisella olemaan, niin pitäisiköhän tuo decolteen seutu peittää vähän eri tavalla ja ehkä puvunkin olla hivenen hillitympi?

Ja vielä toinen asia. Eikö osa vanhenemista ole myös se, että hyväksytään iän tuomat merkit myös omilla kasvoilla. Olin aivan järkyttynyt tästä pöhöttyneestä ja selvästi jo useita kertoja kirurgin veitsen alla käyneestä naamavärkistä. Voi Sophia minkä olet mennyt tekemään...

Ja hetkonen, lähtikö Beyoncen kotoa mukaan tämä verhokangas? Oh hoo, tämä ei kyllä ole parasta pukeutumista tältä upealta laulajattarelta...

-------------------------------------------

Mutta siis, illan kirkkain tähti Oscar-juhlissa oli tietenkin KATE WINSLET! Hän sädehti lavalle astuessaan ja vaikkei itse puku yltänyt omiin suosikkeihini ja päätyi ns. Worst Dressed joukkoon, on Katessa aina oma glamourinsa, mitä ei yksi iltapuku voi minnekään kadottaa.

Totta se on Kate, ansaitsemasi Oscar on nyt sinun!

Ja tässä mielipiteet jakava puku. Odotin vähän naisellisempaa ja räväkämpää pukua, värikin olisi voinut olla vähän keväisempi kuin tämä metallihohtoinen harmaa. Mutta siis, ei tämä puku mikään kamala ilmestys ole, missään nimessä.

Angelina Jolien musta puku oli todella kaunis ja vartalonmyötäinen, mutta joskus olisi kiva nähdä tämä rouva muissakin väreissä. Pääsi kuitenkin tällä puvullaan ns. Best Dressed-joukkoon.

Brad ja Angelna olivat kuvatuimpia pareja. Rouva Pitt näyttää tässä kuvassa tosin hiukan siltä, että kuvattavana oleminen alkaa jo hiljalleen riittämään.

Bradin ihailevaa ilmettä ei voi salata.

Jennifer Anistonin läsnäolosta Oscareissa koetettiin saada puoliväkisin skandaalia aikaan (johtuen Angelinan ja Bradin läsnäolosta ja mahdollisesta "yhteentörmäyksestä" Angien kanssa). Tässä hän kuitenkin poseeraa erittäin vapautuneen oloisena nykyisen miesystävänsä, muusikko John Mayerin kanssa. Ja Jenniferin puku, se on tosi kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Mutta olin kuitenkin huomaavani Jenniferin juontamisosiossa pientä kireyttä ja oli hyvä, että juontajaparina oli Jack Black, jonka olkapäähän Jennifer sai välillä nojailla... ;-)

Upeita pukuja vilisi silmissä useita kymmeniä ja varmasti joku kaunis puku jäi minulta muistamatta, mutta nämä jäivät parhaiten mieleeni.

Niin ja uteliaana haluan tietää, kuka oli sinun suosikkisi pukuloiston osalta?

P.S. Lisää Oscar-höpötystä voit lukea myös yhdessä ystävättäreni kanssa ylläpitämästä Babbling about movies-blogista. Käy kurkkaamassa!

7 comments:

Sooloilija said...

Oma suosikki oli unelman ihana Anne Hathaway, merenneitotyylisessä vaaleissa hohtavissa paljeteissa!

Olet ollut tosi tarkkasilmäinen.. Minäkin hoksasin tämän Jennifer Aniston-ilmiön: hän oli ihan erin oloinen mitä roolinsa on: ei niin hauska ja aika tavallisen oloinen.

Mickey Rourke oli tosi tyylikäs valkoisissaan, yllättävänkin tyylikäs, ei yhtään renttumainen vaan hänessä oli sellaista dandy-tyyliä. On kai aika yllättävä persoona. Kuka lie hänetkin tuntee parhaiten..

Ja täysin samaa mieltä noista inhokeista: Sophia Loren on ikäänsä nähden ihan liian laitettu, kuin joulukuusi. Lavalla vierellä seissyt Shirley McLaine oli niin ihanan vaatimaton hänen rinnallaan. Rouvat ovat samaa ikäluokkaa.

Kovasti esillä olivat pariskunta Diane Lane & Josh Brolin. Siinä oli minusta illan ihanin pari! Diane Lanessa on aikuisen naisen yksinkertaista karismaa, hurjan kaunis!

Pukuja kuvattiin aika yksipuolisesti. Moniakaan ei nähnyt. Sarah Jessica Parker oli upea ilmestys, vaikka näyttikin siltä, että puvun yläosa valahtaa alas hetkenä minä hyvänsä, pienirintaiseltakin..

Sari said...

Moi Sooloilija. Minä menin ihan sekaisin näistä puvuista ja oma ykkössuosikkini on kyllä Kidmanin puku! Mutta Hathawayn puku oli tosiaan aika merenneitomainen, niitä isoja suomumaisia paljetteja esiteltiin monella kanavalla.

Aniston oli aika vaisu ja etenkin lavalla seisoessaan miltei kauhun kangistama. Olisiko sittenkin jännännyt Brangelinaa?

Minäkin tykkäsin Rourkesta tosi paljon, näytti TOSI vetävältä asussaan ja ihan typerää, että laitettiin huonoimmin pukeutuneiden listalle... Pyh!

Oh hoo, Sophia Loren oli ihan hirmu, ja unohdin Whoopin tältä listalta. Se kissaprintti oli melko kauhistus!

Diane Lanen kuva oli tupsahtaa tänne sivuillekin, mutta sitten ajattelin karsia mustista puvuista. Ihanan naisellinen nainen ja tosiaan, upea pari!

Parkerin puku joutui kanssa huonoimmin pukeutuneiden listalle, minustakin oli ihan ok puku ja erikoinen väri, vähän sellainen vaalea minttu.

Enemmän väriä olisi voinut olla vielä, vaikkakin värikkäistä valinnoista mm. Heidi Klumin puku oli ihan kamala, samoin Mamma Mian nuoren näyttelijättären Amanda Seyfriedin punainen ilmestys. Huomasitko nämä?

Anne said...

Ihanaa katsella näitä pukuja! Tallensin gaalan digiboxille, mutta en ole vielä ehtinyt katsoa. Saa nähdä mikä on minun suosikkini ja inhokkini. ;)

Anonymous said...

Se Angelinan puku, voi itku ;O( Jack Black veti homman kotiin kun Aniston "hieman" takerteli hommassa!
Lorenin rinnat olivat niin kaulaan hilattu että ihan nauratti!!!

Anonymous said...

Olen ihan vastakkaista mieltä Sophia Lorenin pukeutumisesta - toki, onhan asu jälleen vähän överi, mutta näen melkoisen ristiriidan siinä, että Mickey Rourken (etiketin vastainen) pukeutuminen on muka ok, koska "Jokaisella olkoon oikeus pukeutua tyylinsä mukaisesti", kuten kirjoitit - ilmeisesti tämä oikeus ei siis kuulu S. Lorenille?

Hänhän jos kuka pukeutui jälleen juuri sen oman tyylinsä mukaan - vai eivätkö nämä "vapaudet" koske reilusti keski-iän ylittäneitä naisia??

Go Sophia! Kaksinaismoralismi sucks!

-G-

Suvi said...

Alan nyt vasta katsomaan tätä legendaarista lähetystä digiboxin syövereistä. Tulokset siis tiedän jo, mutta haluan sen silti katsoa. Nyt voi siis hypätä tylsien kohtien yli.

Sari said...

Anne, ihania pukuja kyllä vilisi silmissä vaikka millä mitalla! Kerrohan omat suosikkisi ja inhokkisi, kun olet katsonut.

Mikaela, sä siis huomasit saman jutun Jenniferin käyttäytymisessä ;-) Ja Sophian ryntäät oli aika hyvässä kunnossa ikäisekseen...

Anonymous G, kaksinaismoralismia tosiaankin... Makuasioista ei vaan voi kiistellä. En mielestäni missään kohtaa sanonut, että Sophia olisi jollain tapaa rikkonut etikettiä tai ettei hänellä ole oikeutta pukeutua näin. Jokainen pukeutukoon kuten haluaa, samoinhan kauhistelin mm. Beyoncen asua, mutta hänkin saa mielestäni laittaa vaikka sen olohuoneen verhon päällensä, jos suinkin haluaa... ;-)

Ja sehän on hienoa, jos tämä asu on herättänyt myös ihastusta, minun mielipiteeni nyt vaan on tämä. Ihan yhtä lailla kuin sinäkin olet muodostanut mielipiteesi Rourken asusta. Itse kun en juuri perusta etikettien päälle, ja miesten osalta on tosi tylsää, että kaikilla on kaikissa näissä tilaisuuksissa yllään se sama musta tuxedo.

Moi Suvi. Tämä oli tosi hieno tapahtuma ja kerrohan mitä tykkäsit mm. Hugh Jackmanin osiosta.