Saturday, February 21, 2009

Oscar-gaalan juontaa...

Huomenna ne sitten jaetaan, Oscar-patsaat jo 81. kerran. Elokuvaväki valmistautuu suureen juhlaan, kaikki ne upeat asut ovat jo valittuina ja sovitettuina, kampaajat valmiina ja korut ja asusteet tiedossa.

Tämän vuoden Oscareiden juontaja on muuten oman Hot-listan kärkisijalla komeileva hurmuri ja etenkin Australia-elokuvassa minut vakuuttanut, Hugh Jackman!


Tässä vähän tunnelmia Hughin näkökulmasta ennen huomista koitosta, kurkkaa täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=eRjPaTUD3N4


http://www.youtube.com/watch?v=mHtTKQy9lOI&NR=1

Ennen Oscareita aion myös katsella ABC-kanavalta Barbara Waltersin toimittaman haastattelun, jossa tänä vuonna haastateltavina yllättäen Hugh Jackman, Mickey Rourke, Anne Hathaway ja The Jonas Brothers. Mielenkiintoinen ohjelma (vaikka itse Barbara aiheuttaa minulla usein puistatusta), jossa Barbaralla tapana käydä heti asian ytimeen ja kysellä hyvin henkilökohtaisiakin kysymyksiä. Kiinnostuneena odotan etenkin Mickey Rourken haastatteluosiota, jossa Barbara tuo esille myös menneen ja ne lukuisat nimekkäät roolit, jotka Rourke hylkäsi.

Jos Barbara Walters on sinulle outo nimi, täältä voi löytää uutisoinnin, jossa hän kertoo hivenen tulevista haastatteluistaan (alussa tulee pieni mainos)...

http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=6920682

Maltan tuskin odottaa huomista ja jännään jo nyt, että menevätkö omat arvaukseni kohdilleen. Ja tässä omat suosikkini vielä.

- Naispääosan suosikkini: Kate Winslet
- Miespääosan suosikkini: Mickey Rourke
- Naissivuosan suosikkini: Penelope Cruz
- Miessivuosan suosikkini: Heath Ledger
- Paras elokuva: The Curious Case of Benjamin Button
- Paras animaatio: Wall-e

Internetissä on ollut paljon spekulointia siitä, että onko julkisuuteen levinnyt Oscar-valittujen lista paikkaansapitävä, mutta Oscareiden järjestäjät ovat jyrkästi kieltäneet julki tulleen dokumentin/listan paikkaansapitävyyden. Alla ne tärkeimmät paljastuneet nimetyt (ja silmät kiinni, jos et halua niitä nähdä)...

- Miespääosa: Mickey Rourke
- Naispääosa: Kate Winslet
- Miessivuosa: Heath Ledger
- Naissivuosa: Amy Adams
- Paras elokuva: Slumdog Millioinaire

Olisipa noloa, jos tämä lista nyt sitten olisi se lopullinen. Noh, huomenna se nähdään...

4 comments:

Sooloilija said...

Herranjestas noita Hughin käsivarsia! Aikas vahvan näköiset! Uskon, että häneltä juonto sujuu hyvin, sillä on niin hurmaava tyyppi. On kiltin oloinen, silti karismaattinen.

Täällä jo jännätään.. Oma listani on just samanlainen kuin omasi. Toivotaan, että varsinaiset tulokset eivät ole vuotaneet..

Sari said...

Moi Sooloilija. Täällä jännätään kaikkialla kovasti Hughin juontoa, sillä hän on pitkästä aikaa ensimmäinen ns. ei-koomikko, joka hoitaa Oscar-juontamisen ;-) Mutta varmasti hyvin menee, on sen verran symppis tyyppi.

Joo, huomenna saa jännätä miten omien veikkausten kanssa käy. Haa, meillä on siis samat veikkaukset ;-)

Suvi said...

Voi olle että en jaksa katsoa suorana tuota lähetystä. Boxille se kuitenki tallettuu, ja katson sen sitten päivällä.

Sari said...

Moi Suvi, näkyyhän se sieltäkin ;-) Meillä lähetys alkaa illalla klo 18 aikaan haastatteluosiolla, mutta itse pukuloistoa red carpetilta voi varmasti katsella jo aiemmin päivällä. Siis telkun tölläämiseksi menee.