Tuesday, June 2, 2009

Tori & Dean

Siis ihan tosi! Olen koukussa!

Joku tässä Tori Spellingin, hänen miehensä Dean McDermottin ja heidän nelihenkisen perheensä elämään liittyvässä reality-sarjassa vaan jaksaa kiinnostaa ja nyt saan taas joka tiistai-ilta seurata heidän elämäänsä Oxygen-kanavalta.

Tämä pari (kuvassa Dean ja lapset Liam sekä Stella) on julkisuudestaan huolimatta kuin kuka tahansa lapsiensa kanssa arjen seassa räpiköivä pariskunta, ja mikä minua tässä sarjassa eniten naurattaa ja viihdyttää, on se letkeä, arkipäivän huumori, jota Tori ja Dean taidokkaasti viljelevät.

Ja Dean, joka on mielestäni komea, huumorintajuinen ja sarjan perusteella ihan ehdottoman hyvä aviomies, saa omalta osaltaan minut kääntämään kanavan tiistai-iltaisin Oxygenille. Tori sen sijaan on työnarkomaani businessnainen, joka on mm. juuri lanseerannut uuden, omaa nimeään kantavan lastenvaatesarjan, kirjoittanut jo toisen kirjansa Mommywood ja siinä sivussa kuvaa uutta 90210-sarjaa ja on mukana hyväntekeväisyystoiminnassa ja erilaisissa julkkiksille pakollisissa tilaisuuksissa.

Tämän vauhdikkaan ja huumorintajuisen parin kommelluksia on viihdyttävää seurata ja jotenkin heidän elämäänsä voi kaikesta Hollywood-säkenöinnistä huolimatta ainakin jollain tasolla samaistua. Se kaikki arkinen höslääminen lasten kanssa sekä ne ainaiset miehen ja naisen väliset erot ajatusmaailman suhteen (miehillä mielessä aina se yksi ja sama... ai mikä? No joo... ja naisilla sata rautaa tulessa...), ne vaan jotenkin kolahtaa, ainakin omalla kohdalla.

Tori Spellingin muistaa ehkä parhaiten Beverly Hills 90210-sarjasta, joka itse asiassa ei edes kuulunut omiin nuoruuden suosikkeihini, minä itse pidin enemmän Melrose Placesta.

Tori on myös edesmenneen TV-sarja/leffamogulin, Aaron Spellingin tytär ja se paljon puhuttu, vauhdikkaan nuoruuden omaava tuhlaajatytär, jonka muistan olleen tiiviseen tahtiin juorulehtien sivuilla 90210-sarjan aikoihin. Yhdysvalloissa kohuttiin myös Torin perinnöstä, hänen saatuaan vain??? 800 000 taalan perinnön äitinsä Candyn omistaessa miljoonien arvosta kiinteistöjä, muusta omaisuudesta puhumattakaan. Torilla on ollut jo vuosia tulehtuneet välit äitiinsä Candyyn ja välit ovat yhä edelleen erittäin tulehtuneet, jos heillä voi sanoa minkäänlaisia välejä olevankaan.

Dean McDermott sen sijaan on kanadalainen näyttelijä, joka avioitui Torin kanssa 2006. Torilla ja Deanilla on kaksi lasta, Liam ja Stella. Deanilla on myös 10-vuotias poika aiemmasta avioliitostaan TV kokki Mary-Jo Eustacen kanssa.

8 comments:

Mikaela said...

Itse tilasin juuri netistä arvostetun mutta lyhytikäisen Torin sarjan So Notorious, ylläripylläri, Quinton takia. Mutta netissä nähdyt pätkät näyttävät että Torilla on melkoisen hyvä komiikan taju ja ajoitus ;O) Odotan innolla...

Sari said...

Moi Mikaela. Aika yllättävä veto sulta tosiaankin tuo So Notorious sarjan tilaaminen... ;-)

Siis oikeasti, Torilla ja Deanilla on just sellainen huumorintaju, joka uppoaa meikäläiseen. Eikä sarjaa toki pahenna Deanin ulkomuoto, miehinen olemus ja ne kaikki tatskat... ;-)

Mikaela said...

Mitä mä EN tekisi Quinto-addiktioni eteen. Hauskaa nähdä herra bi-höpsän roolissa, Sylar kun on niin...ööh, intensiivinen??

Sari said...

;-) ;-) Sun Quinto-addiktiotasi on kyllä hupaisaa seurata!

Mikaela said...

On se parempi kuin tupakka tai heroiini ;O)

Sari said...

Juu, totta puhelet. Tällaiset addiktiot on vain hyvästä, saadaanpahan me muutkin bloggailijat ihastella Quinto-kuvia ja muuta oheisjuttua, joita sivuiltasi voi bongailla... ;-)

Sooloilija said...

En pidä Torista. Aina kun olen tuota ohjelmaa katsonut, olen miettinyt, että rauhoittuisi nyt hyvä nainen viettämään perhe-elämää ja nauttisi lapsistaan. Rahaa on kuin roskaa! Mikä ihmeen kiire häntä vetää koko ajan. Mutta tuo Dean on ihan hyvä tyyppi. Ovat ehkä parina ihan hyvä, mutta Tori hötkyilee joka suuntaan. Onneksi mies on maanläheisempi tyyppi. ja ennenkaikkea se huumori!

Sari said...

Moi Sooloilija. En tiedä pitäisinkö minäkään Torista livenä, mutta näin reality-showssa kyllä huvittaa minua persoonana. Ja Dean on tosi symppis ja huumorintajuinen mies, joka koettaa pysyä vaimonsa vauhdissa perässä. Niinhän se rikkailla kai usein on, että vaikka rahaa on kuin roskaa, ahneus iskee ja sitten keksitään kaikkea mahdollista omalla nimellä kantavaa tuotesarjaa, jotta saataisiin vielä vähän rahaa meiltä tavallisilta pulliaisilta, jotka sokeina ostamme sitä ja tätä krääsää, sillä onhan se sen ja sen julkkiksen tuotesarjaa... Huoh...