Thursday, April 30, 2009

Regis ja Kelly show:n vappuaaton vieraat

Katselin tänään uutisia arvatenkin sikainfluenssasta kiinnostuneena ja täällä siitä ollaankin jo kehkeyttämässä melkoista joukkohysteriaa. Tänä aamuna läheisen metroplexin koulut päätettiin sulkea ja 80 000 oppilasta ovat "kotiutettuina" ainakin 8.5. saakka.

Itse odottelemme, josko oman tyttären kerhopäivä järjestetään huomenna, vai suljetaanko myös meidän alueemme kaikki koululaitokset kokonaan. Samoin Suomi-koulumme kevätjuhla on vielä vaakalaudalla ja oma suunnittelemani garage sale huomiselle ja lauantaille vaiheessa, kun ei ole tietoa, järjestääkö communitymme tätä yhteistä tapahtumaa nyt lainkaan.

Sairastuneita on jo alueellamme kymmeniä ja etelä-Teksasista löytyy jo ensimmäinen kuolonuhri, 2-vuotias meksikolaislapsi menehtyi sikainfluenssaan aiemmin tällä viikolla.

Eli hivenen on sekavat fiilikset asian suhteen. Toisaalta nämä kaikki varotoimenpiteet kummastuttavat, mutta toisaalta on myös hiukan huolestunut fiilis, kun tauti leviää jo selvästi aiempaa nopeammin ja siirtyy pisaratartuntana ihmiseltä ihmiselle.

----------------------------------------

Mutta jos aamun televisiotarjonnasta ja uutisoinnista löytyi niitä vakaviakin puolia, niin sentään jotain keveämpääkin oli tarjolla. Uutisten jälkeen katselin nimittäin joka-aamuista, livenä New Yorkista lähetettävää Regis ja Kelly-showta, jossa myös tottakai oli puheenaiheena sikainfluenssa, mutta oli paikalle uskaltautunut kuitenkin myös muutamia julkimoja.

Joista ensimmäisenä ilmestyi haastateltavaksi hän...

No juu, Hugh Jackmanhan se siinä! Hyvin casuaalina, rento aussimies istahti haastateltavaksi ja ihastutti taas meikäläistä siinä määrin, että itse haastattelu taisi mennä osittain ohi korvien...

Haastattelussa siis aiheena Jackmanin uusin elokuva, X-Men Origins Wolverine, jossa Hugh Jackman nähdään itse Wolverinena ja jota elokuvaa itsekin tässä suunnittelen meneväni katsomaan, kunhan siihen vain tilaisuus koittaa.

Itselle uutta tietoa oli se, että Jackman on myös Wolverinen tuottajana. Haastattelussa puheltiin myös roolin aiheuttamista paineista ruokavalion ja treenauksen suhteen ja Hugh naureskeli, että olihan siinä, omat kommervinkkinsä koettaa selvitä erittäin tarkkaan kellotetusta päivärytmistä. Itseäni huvittivat erityisesti nämä: kello 3:45am viipale leipää, 5:30am puolentoista tunnin treeni ja sitä rataa...

Regis ja Kelly olivat taas vauhdissaan ja Kelly kyseli hyvin tarkoin mm. elokuvan pienestä alastonkohtauksesta ja sen sisällöstä. Hugh vastasi uteluihin kohteliaan arvokkaasti, että alastonkohtaus on hyvin asiallinen ja lyhytkestoinen, eli mitään isompaa paljastelua ei elokuvassa esiinny... Kelly vaikutti tämän kuultuaan ehkä aavistuksen pettyneeltä... ;-)

Hyvin oli leppoisa tunnelma koko haastattelun ajan ja pientä vitsinpoikastakin heiteltiin puolin ja toisin. Taas jäi oikein hyvä maku suuhun tästä komiasta australiaisnäyttelijästä ja aiheutti vain lisäkuumeen mennä katsomaan Wolverinea. Nyt siihen olisikin varmasti hyvä tilaisuus, ei ainakaan olisi taatusti leffateattereissa tunkua, kun uutisisissa pyydetään välttämään kaikenlaisia yleisiä tapahtumia ja tilaisuuksia. Mitenhän lie tämä tilanne vaikuttaa USA:n Top Box Office-lukemiin? Mene ja tiedä...

------------------------------------

Mutta ei Hugh suinkaan ollut ainoa tämän aamuinen vieras Regiksen ja Kellyn studiossa. Sen lisäksi katsojat saivat myös nauttia pienestä tanssiesityksestä, jossa tähtinä nämä kaksi.

Aivan suloiset Chuck Wicks ja Julianne Hough. Tämän viikon Dancing with the Stars kisasta tipahtanut ylisöpö pari, jotka ovat siis yhdessä myös oikeassa elämässä. Chuck on tunnettu country-laulaja ja Julianne ammattitanssija, mutta nykyisin myös countrylaulaja, levyttäen oman esikoisalbuminsa kesällä 2008.

Näitä kahta oli kyllä ilo seurata tanssilattialla kaikkien näiden viikkojen ajan. Niin kepeää ja kaunista heidän tanssinsa ja niin sähköistä ja säkenöivää heidän välinen kemiansa oli.

Ovat he vaan niin nuori ja kaunis pari, että voi voi...

Kuvan oikeassa reunassa näkyvä Kelly Ripahan on täällä Yhdysvalloissa paljon esillä lehdissä ja mainoksissa ja hänestä minun on ihan pakko vielä mainita, etten kyllä lakkaa ihmettelemästä, miten tuo nainen pysyy noin hemmetin hoikkana? Lapsiakin jo ties kuinka monta, mutta ei mitä, hän on niin sorja kuin pajunvarsi. Itse en noihin mittoihin kyllä pääse enää millään, joten ei voi kuin ihailla hänen tarmoaan ja tuota lihaksikasta ja niin pienen pientä kroppaansa.

Mutta on tässä itselläkin jo painon kanssa paremmat oltavat. Vanhoihin mittoihin olen jo päässyt ja jopa aavistuksen pienempäänkin ja odotan, josko vielä muutama kilo tipahtaisi, niin sitten oltaisiin jo aikas kivoissa lukemissa. Mutta melkoista itsensätarkkailua saa koko ajan harrastaa. Ei ole kauheasti varaa retkahdella uudesta ruokavaliosta, se kun näkyy heti vaa'alle seisahtaessa...

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut oikein kiva vappu. Meillähän sitä ei vietetä, tosin lauantaina paistelen munkit ja kutsumme kotiimme ystäväperheen, joiden kanssa pienimuotoisesti vapputyyliin juhlimme. Tiedossa siis simaa, munkkia, nakkeja ja perunasalaattia ja lapsille ilmapalloja. Ei sen ihmeempää, vaan eipä sitä juuri muuta tarvitakaan.

Tai noh, ehkä vähän kuohuvaa... ;-)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!


Sari

12 comments:

Sooloilija said...

Voi, sinulla oli täällä pitkä postaus, yritän muistaa kaikkeen kommentoida:
Hugh Jackman on aina niin rennon oloinen, kerrassaan ihana tyyppi. Hirvittää vain tuo hänen tiukka ruoka- ja treenausvalionsa. Toivottavasti hänen ei aina tarvitse sitä noudattaa. Hän kun vaikuttaa toisaalta sellaiselta aussityypiltä, joka mielellään pihviä ja oluttakin söisi ja joisi..

Minä en ole tänä vuonna innostunut Tanssii tähtien kanssa-kisasta täällä Suomessa ollenkaan. Mielenkiintoisin pari putosi, joten en senkään vertaa viitsi katsoa. Periaatteessa hyvä, mutta vähän tylsä formaatti koko tämä kisa. Mitään improvisaatiota ei ole, ja moni tanssii niin otsa rypyssä, ottavat kisan niin tosissaan, että pienelle hymyllekään ei jää sijaa.

Jossain kuulin, että sikainfluenssan nimi haluttaisiin vaihtaa. Ihan senkin vuoksi, että ihmiset yhä saavat syödä sianlihaa, nimeä pidettiin harhaanjohtavana. Tällä hetkellä Suomessa on kai yksi ihminen sairaalahoidossa sikainfluenssaepäilyn vuoksi.. Katsotaan mihin tämä johtaa. Meksikossa taitaa olla aika hysteerinen tunnelma.

Sooloilija said...

Piti vielä kysyä, että mitä mieltä olit uudesta Brideshead Revisitedista? Teetkö juttua siitä erikseen?

Yaelian said...

Toivottavasti nyt rauhoittuu tuo sikaflunssatilanne ja elämä palaa normaaliin. Luin juuri nettilehdestä että Meksikossa tilanne hieman rauhoittunut, toivottavasti se on hyvä merkki!

Harmi kun täällä ei näy Regiksen ja Kelly showta, tuli USAssa joskus katseltua sitä. Näin juuri että Wolverine leffa oli tullut tännekin.

Karo said...

Hyvää vappua koko perheelle! :) Täällä ei sitä erityisemmin juhlita..tai no olin mä eilen vähän tyttöjen kanssa istumassa iltaa, sellasta pienimuotoista juhlintaa. Hui toivottavasti saatais sikainfluenssa kuriin...täällä ei ole ainakana vielä raportoitu tartunnoista, mutta se ei nyt ole yllätys että täällä ei siihen kauheesti reagoida. Mukavaa vappupäivää!!! Terveisia!

Sari said...

Moi Sooloilija. Ja toivottavasti sinulla oli kiva vappu! Minä lopettelin juuri garage salea ja tulin tänne kurkkaamaan kommentit ;-)

Hugh Jackman on kyllä aivan ihana persoona ja niin rento ja symppiksen oloinen mies, ettei mitään rajaa! Ja sen lisäksi vielä aikamoinen komistus, että ihan heikottaa... ;-) Tuo hänen tiukka ruoka- ja treenausvalionsa oli pääosin Wolverinesta johtuvaa, mutta kyl mä luulen, että hänellä siitä huolimatta on aika tiukka kuri ruoan suhteen ja varmasti treenaa kyllä ihan muuteskin...

Dancing with the Stars on täällä tosi suosittu ja meille se on kivaa, koko perheen katseltavaa. Täällä sentään osaavat ottaa rennosti tuon kisan, voin joteskin kuvitella, että Suomessa siitä herkästi tulee vähän vakavaa kisaamista, kun sellaisia vähän luonteeltamme olemme...

Sikainfluenssan nimi muuttui eilen H1N1-virukseksi, sillä halutaan ehkäistä sen liittämistä sikoihin, sillä monet maat ovat tosiaan alkaneet suorittamaan joukkoteurastuksia ympäri maailmaa ja tämä haluttiin ehkäistä. Suomen tapaus taisi osoittautua negatiiviseksi influenssan osalta, täällä tapauksia tulee koko ajan lisää.

Tänään oli omalla tyttärelläkin pientä lämmönnousua, joten äiti on täällä vähän sydänsyrjällään. Onneksi ei kuitenkaan muita oireita ole, joten seuraamme hänen tilaansa tosi tarkkaan.

Sitten vielä Brideshead Revisitedista. Tykkäsin kyllä, vaikken ole sarjana nähnytkään, täällä eivät sitä ole televisioineet. En varmaankaan siitä enempää kuiteskaan kirjoita, sitä vastoin juuri katsomastani Evening- ja Fur-elokuvasta on pakko jotain kirjoittaa, sen verran omalaatuisia ja mielenkiintoisia leffoja olivat molemmat. Oletko nähnyt nämä kaksi elokuvaa?

Hei Yaelian. Toivon tosiaan, että tuo influenssa laantuisi, yhä on uusia tapauksia tullut esille, katsotaan, mihin tästä kehittyy. Meksikossa on tiedotusvälineiden mukaan tilanne tasoittunut, mutta sitäkin nyt spekuloidaan, että onko totuus tosiaan tämä eikä haluta vielä kiirehtiä minkään johtopäätösten kohdalla, etteivät ihmiset saa väärää käsitystä asioista.

Regis ja Kelly on mukavaa aamun piristettä ja Kelly se vaan laihtuu laihtumistaan. Ja en voi kun kahdehtia naisen lihaksikkaita käsivarsia. Huoh!

Moi Karo. Ja kiitos, sinullahan on ollut ihan mukava vappu! Meilläkään ei sitä tosiaan juuri juhlistettu, huomenna olisi vapputyylinen juhla Suomi-koululla, jolleivat nyt sitten peru sitä tämän viruksen takia, harkitsevat vielä ja tänään asia selvinnee. Lauantaina meille tulee kaverit kyläilemään ja tarkoitus olisi munkkia ja simaa napostella. Katsotaan nyt kuin käy, kun pikkuneidillä on ollut vähän lämpöä. Olen vähän huolissani, ettei nyt vain olisi mitään vakavampaa kyseessä... :-(

Mites teidän elämä on lähtenyt siel Saudeissa käyntiin? Olen aina välillä käynyt blogissasi kurkkaamassa kuulumisianne. Oletteko te siel vuoden verran vai pidempään?

Sooloilija said...

Hei vielä, olen nähnyt sekä Eveningin että Furin.
Eveningistä en jostain syystä muista paljon mitään: Meryl Streepi tytär Mamie Gummer siinä kuitenkin näytteli ja oliko Claire Danes? Miten jostain elokuvasta ei jää mitään mieleen eli uudestaan pitäisi katsoa..

Mutta Fur jäi mieleen. Oi minä tykkään kovasti Robert Downeysta, hän on niin sielukkaan oloinen nappisilmä.. Kauhean sympaattinen. Tässäkin roolissa erikoisena karvaisena miehenä. Ja Nicole Kidman on aina vakuuttava. Erikoinen tunnelma oli Fur-elokuvassa, jonka kävin oikein elokuvissa katsomassa..

Sari said...

Hei Sooloilija. Minä pidin tuosta Evening elokuvasta, Claire Danes on ollut suosikkini jo nuoruudestaan saakka, jolloin näytteli mm. sarjassa My so-called Life, jota tuli Suomessa asuessa seurattua tiiviisti. Harmittavan vähän hänellä vain on viime vuosina ollut rooleja, sillä koetan katsoa elokuvat, joissa hänen nimensä vilahtaa. Evening oli mielestäni kaunis ja surumielinen rakkaustarina, eräänlainen paluu menneisyyteen ja nuoruuden tapahtumiin, jotka kuolinvuoteellaan lepäävä Ann olisi ehkä halunnut elää toisin.

Juu, Meryl Streepin tytär näytteli leffassa ja hänellähän oli ns. kaksoisrooli äitinsä kanssa. Mamie oli nuori Lila ja Meryl oli se vanhempi versio ;-) Myös Glenn Close vilahtaa leffassa.

Fur on mielestäni tosi omalaatuinen ja jotenkin kaikessa omituisuudessaan ihana elokuva. Katsoin sen nyt jo toistamiseen ja en voi kuin ihastella tuota leffaa, niin visuaalisesti kuin tarinaltaankin.

Robert Downey Jr. oli roolissaan aivan ihkusymppis ja ne nappisilmät kyllä toimivat minuunkin, etenkin tässä roolissa, jossa hänen silmänsä olivat hyvin merkittävässä osassa roolinsa kannalta. Nicole Kidman on kyllä erittäin lahjakas näyttelijä, mutta hän on vähän sellainen viileämpi nainen, joka on miltei jokaisessa roolissaan todella vakuuttava, kuten sanoit, mutta usein myös pikkiriikkisen kylmän ja jopa etäisen oloinen.

Anonymous said...

Uuhaaah tuota HuhJ:tä siis Jackmania. En yhtän syytä sua että osa haastattelusta meni ohi korvien... Niin menisi mullakin..

Sari said...

Moi Mikaela. Juu, näin pääsi käymään, mutta minkäs teet, kun kyseessä on tällainen komistus... ;-)

Paivi said...

Hei Sari! Hurjalta kuulostaa nuo kaikki varotoimet sikainfluenssan takia, mutta onhan se tosiaan Meksiko ihan siinä rajan takana. On nuo uudet taudit niin uskomattomia... Toivottavasti se nyt saadaan pian kuriin ja joukkohysteria laantumaan. Ja toivottavasti teillä siellä on kaikki ok. Täällä me pikkuneidin kanssa jo kolmatta viikkoa niistetään nenää ja kohitään... :(

Meillä oli oikein rauhallinen vappu pikkuneidin kanssa yhdessä. Vappuaattona vaan katsottiin leffaa, vappupäivänä käytiin ystävien kanssa lounaalla ja poksuteltiin vähän skumppaa. Illat jäi melko lyhyiksi kun neidillä on ollut nyt tapana herätä heti kuuden jälkeen... Lauantaina pääsin vihdoin katsomaan Wolverinen (eli Jackmania täällä minäkin olen ihaillut... arvostelu Babblingsissa) ja eilen käytiin kaveriporukan kanssa keilaamassa ja minäpäs (kolmatta kertaa ever keilaamassa) voitin parini kanssa porukkamme keilamestaruuden (minulla vielä parhaimmat pisteet :).

Iloista viikonalkua!

Suvi said...

Hugh Jackman on, tai siis ainakin vaikuttaa loistotyypioltä. Eikä ulkoisessakaan olemuksessa ole valittamista.

Mukava kuulla että painonpudotus on onnistunut.

Meillä myös tuo vapun juhliminen jäi vähälle. En oikein osaa juhlia muuta kuin joulua sillälailla perinteisesti.

Mukavaa viikkoa sinnekkin.

Sari said...

Moi Päivi. Täällä tuo virus otetaan tosissaan ja nimi on muuten muutettu nyt H1N1-virukseksi, ettei sekoiteta tautia sikoihin ja ne turhat sikojen teurastukset saataisiin aisoihin.

Tämän viikkoa onkin neiti sitten kotosalla, sillä koulut on alueeltamme suljettu viruksen takia ja uusia tapauksiakin on tullut viikonlopun aikana 14, eli alueellamme on jo 40 tautiin sairastunutta, joista yksi on menehtynyt.

Mä uskaltauduin kans eilen leffateatteriin katsomaan Wolverinen (vaikka tällaisiin yleisötilaisuuksiin ei nyt suositella menemään... huih) ja innostuimpa ostamaan kaikki aiemmat X-menit itselleni, vähän etukäteisäitienpäivälahjaksi (hirvee sana...). Tänään pitäisi katsoa viel toi sarjan kolmas leffa, jota en ole nähnytkään aiemmin, eli X-Menin The Last Stand. Tähän asti tuntuu, että tuo viimeisin, eli Wolverine vie voiton kaikista, katsotaan mitkä on fiilarit tän leffan jälkeen. Mä kävin jo kurkkaamassa sun fiilarit Wolverinesta, pitää viel sulatella omaa kokemusta ja sit käydä kommentoimassa.

Meillä meni vappu rauhallisissa merkeissä, mutta säpinää oli aika tavalla, sillä pidin viikonloppuna pe ja la garage salen ja lauantaina oli Suomi-koulun vappujuhla ja sitten siitä heti kaupan kautta kotiin ja vappuhulinaa täällä kotosalla. Ihan pienimuotoista oli juhlinta tosin, simaa, munkkia ja vähän kuohuvaa.

Hei Suvi. Hugh Jackman kyllä vaikutta tosi sympaattiselta ja mieheltä, joka ei ole antanut kuuluisuutensa kihota päähän, vaan vaikutta hyvin jalat maassa tyypiltä ja on ollut ihailtavasti naimisissa vaimonsa kanssa jo 13 vuotta. Se on mielestäni näissä piireissä jo harvinaista, se...

Kiitos, painonpudotus on ihan hyvällä mallilla, mutta vaatii kyllä edelleen itsekuria, ettei tule repsahduksia. Saa nähdä kuinka käy Suomessa kesällä, kun vanhemmat on kovia laittamaan ruokaa ja äitini on kova leipomaan. Kuinka maltan pysyä erossa herkuista? Ja kun olemme myös kovia grillailemaan ja savustamaan kalaa yms., niin on siinä olemista niiden herkkujen keskellä... ;-)

Juu, ei sitä vappua oikein täällä osaa juhlistaa, eikä täs enää miltei nelissäkymmenissä viitsi kauheasti alkaa bailattamaankaan, ne ajat on kyllä jo itteltä ohitse.