Thursday, September 3, 2009

Jos elämästäni tehtäisiin elokuva...

Tämä hauska haaste on pyörinyt jo useammassakin blogissa (ks. Sooloilija, Päivi, Mikaela), enkä malttanut olla tähän osallistumatta.

Eli siis, jos elämästäni tehtäisiin elokuva, nämä henkilöt esittäisivät:

1. minua,
2. rakkauden kohdettani,
3. parasta ystävääni,
4. vanhempiani/äitiäni,
5. pahinta vihollistani

1. Gwyneth Paltrow esittäisi minua. Gwyneth on vaalea ja rauhallisen oloinen nainen, joka on samanikäinen kuin minä. Hän rakastaa ruoanlaittoa, matkustelua, liikkuu paljon eikä ole liiaksi julkisuudessa. Gwyneth on perheenäiti ja vaimo, jonka menneisyydestä löytyy myös pientä draamaa, villejä vuosia ja itsensä etsimistä. Nämä asiat tunnistan myös itsestäni.

2. Bradley Cooper olisi rakkauteni kohde. Tämä oli muuten yllättävän vaikea valinta, sillä minulla näitä ns. rakkauden kohteita olisi tainnut olla enemmänkin... huih... ;-) Mutta pakko myöntää, että nuo silmät ja miehen olemus vetoavat minuun. Niin ja blondi on aina blondi, myös miesten kohdalla ;-) Bradley vaikuttaa elämänmyönteiseltä ja huumorintajuiselta mieheltä, se on kaikki plussaa se!

3. Kate Winslet olisi paras ystäväni. Hän vaikuttaa kaikesta glamourista huolimatta jalat maassa olevalta naiselta, vaikka hänellä olisi takuulla varaa kävellä myös pää pilvissä. Luonnonläheisen, rauhallisen ja fiksun oloinen äiti ja vaimo, jollaisten naisten seurassa huomaan viihtyväni parhaiten.

4. Meryl Streep olisi äitini. Merylistä olen pitänyt aina ja hän on elokuvamaailmassakin kuin koko näyttelijätär-naiskatraan äiti. Ihana, sädehtivä ja lahjakas nainen, joka on olemukseltaan edelleen nuorekas ja täynnä elämäniloa ja voimaa! Ollapa itsekin näin upea ilmestys vielä vanhoilla päivillään!

5. Scarlett Johansson olisi viholliseni. Tuo vaalea vamppi vaan jotenkin saa aina niskakarvani pystyyn. Taidokas näyttelijä, mutta hänen olemuksessaan on näin naisnäkökulmasta katsottuna jotain epäluotettavaa. Jos tämä nainen kuuluisi ystäväpiiriini, saattaisin hivenen karttaa häntä, enkä ehkä ihan ensimmäisenä esittelisi häntä ainakaan miehelleni... ha haa... ;-)

Hauska yhtymäkohta tässä on nyt kyllä väkisinkin He's not that into you leffan kanssa, jossa Bradleylla ja Scarlettilla oli vähän pientä säpinää...

--------------------------------------

Nyt vaan listaamaan oman elokuvan päätähtiä!
P.S. Huomasinpa tässä, että leffani kaikki päätähdet olisivat sitten blondeja... Hmm... Aika yksitoikkoista...

9 comments:

Paivi said...

Aika blondia on juu :) Mutta Gwyneth varmasti sopisi näyttelemään sinua hyvin! Osaa herkänoloisen kuorensa alla olla "ronskimpikin" - kuten sinäkin ;-)

Meryl Streep äitinä olisi ihana. Hienot valinnat!!

Sooloilija said...

On kyllä hyvät valinnat.
Meryliä minäkin ajattelin äidikseni, mutta ikäeromme Merylin kanssa on 17 vuotta, joten ajattelin, ettei hän minua olisi saanut teininä..Siksi valitsin vähän vanhemman naisen..

Sinussa on Gwynethiä, kyllä !

Ja Scarlett oli kakkosvaihtoehtoni, Demi oli ykkösenä tuossa inhokkikohdassa..

Sooloilija said...

Siis tarkennus, että Scarlett oli vaihtoehtona siis viitoskohtaan eli pahin viholliseni-kohtaan..

Sari said...

Päivi, juu-u, blondin leffassa on vain blondeja...

Sooloilija, Meryl oli kyllä heti mielessä tuossa äitikohdassa, samoin Gwyneth, samanikäinen ja ehkä jotain samaa muuteskin, tosin kovasti on kaunihimpi kuin allekirjoittanut. Ja Scarlett, hmm, niin se vaan on, että...

Anonymous said...

Blondien ylivaltaa näköjään ;O) mutta hyvät valinnat sinullakin, vaikken blondeista miehistä juuri välitäkään, Bradley tosin oli ihan "päällikkö" Hangoverissa..

Hane said...

Gwyneth on ihana valinta, itsekin melkein valitsin hänet ja harkitsin jopa Meryliä näyttelemään itseäni. Pidän molemmista ! Tuo Bradley on aika outo minulle ja Scarlettia näkee nykyään niin monessa leffassa, että suoraan sanoen vähän kyllästyttää. Kiva lista kaikenkaikkiaan...

Sari said...

Hei Mikaela, minä se en blondeista tosiaan tingi, edes omassa elokuvassani... ;-) Bradley oli kyllä ihan ykkönen Hangoverissa, kuten oli myös kyseinen leffa. Se on pakko hankkia kyllä itselle ihan ikiomaksi, jotta saa hyvät naurut myös jatkossa.

Hane, Gwyneth ja Meryl ovat kyllä omia lemppareitani, Bradley Cooper ehkä vielä aika uusi tuttavuus, mutta nuo silmät, niissä on sitä jotain! Ja Scarlett... Oh hoh... Siitä syystä juuri se vihollinen...

Kazza said...

Tosi hauska lista sinullakin! Ja miten kaikki sattuivat olemaan vielä blondeja, hehe. Sinussa tosiaan näkyy tuo Gwynethimäinen olemus, kirjoituksissasi, sisustustyylissä kuin ulkonäössäkin. :) Tosi nappi valinta. Kate Winslet on kyllä yksi omista lempi naisnäyttelijöistäni, kyllä kelpaisi minunkin kaveripiiriini! :) Ja Scarlettiin ei luoteta, povipommi ja vamppi! :P hyi. Tosin näyttelijänä keskiverto-Hollywood-bimboa huomattavasti parempi.

*iTkUpiLLi* said...

Hei taahan oli kiva haaste, en ole huomannutkaan.

Me jatkuvasti mietitaan castia meidan elamasta kertovaan elokuvaan mieheni kanssa. Sulla oli hyva cast sun elokuvaan. Vaikka en ole tavannut sua, niin uskon, etta voisin uskottavasti katsoa elokuvaa, jossa Gwyneth esittaa sua.

Nyt pitaakin taas miettia, viela en ole keksinyt edes kuka mua esittais, Madonna on muutaman kerran kaynyt mielessa.