Wednesday, October 21, 2009

Modern Family TV-sarja

Pitää heti myöntää, etten nykyisin juuri katso televisiota tai TV-sarjoja, mutta olenpa kuitenkin varsin iloinen siitä, että tässä eräänä keskiviikkona satuin avaamaan töllöttimen juuri kun tämän TV-sarjan tuorein jakso pyöri ruudussa.

Modern Family on ABC-kanavalla pyörivä komedia ja tykästyin tähän hulvattomaan sarjaan heti ensi näkemältäni. Tämä onkin nyt sitten tällä hetkellä ainoa varsinaisesti seurattavien listallani oleva TV-sarja.
Kuten bannerikin sen kertoo: One big (straight, gay, multi-cultural, traditional) happy family!

Sarjassa siis oivallettu erilaisten perheiden muodot. On tavallinen hetero-perhe, gay-perhe, monikulttuurinen sekä perinteinen? perhe.

Erityisesti pidän sarjan humoristisesta, miltei reality-sarjamaisesta otteesta. Sarjassa kuvataan ikäänkuin pieniä hetkiä kunkin perheen arjesta ja nämä perheet ovat kaikki jollain tapaa kosketuksissa toisiinsa. On sisaruksia, vävyjä, lankoja jne.

Ja hiukan kieroutuneella huumorilla varustettuja tilanteita, joista tämä tykkää!

Olen ehkä hiukan omituinen huumorini suhteen, mutta minulle vaan toimii tällainen tyyli tehdä komedioita.

Sarjan hauskin perhe on mielestäni gay-pari Mitchell ja Cameron vauvoineen. He vain yksinkertaisesti ovat aivan hulvattoman hauska pari, eikä heidän kommelluksilleen voi kuin nauraa!

Tässä kohtauksessa Mitchell on sitä mieltä, ettei hänen tyttärensä voi olla sen huonompi motorisilta kyvyiltään kuin musaryhmän muutkaan muksut ja päättää hiukan avittaa tytärtään. Liu'uttamalla pieneltä vieruskaverilta anastamansa palikat toisten huomaamatta oman tyttärensä eteen voi hänkin nyt ylpeänä kehuskella pikkuneidin motorisilla taidoilla ;-)

Harmi vaan, että turvakamera pirhana tallensi tämänkin tilanteen. Se hiukan loivensi isäpapan ylpeyttä tyttärensä "kyvyistä".

Modern Family näkyy TV-ruudussa täällä Yhdysvalloissa ABC-kanavalla keskiviikkoisin klo 9/8pm central.

Toivon mukaan tämä sarja tavoittaa myös Suomen, tai ehkä jo näkyykin siellä?

Kannattaa katsoa!

10 comments:

Tero said...

Pitääpä latailla netin kätköistä eka osa ja katella telkusta.Kiitti vinkistä:)Taitaa olla kyllä enemmän "Tiinan tyylinen" sarja.

Sari said...

Moi Tero! Tää on tosi hauska! Kannattaa katsastaa sinunkin, saatat vaikka tykästyä. Ja hei, kiitos kommentista!

Tuija said...

Onkos tässä yhtään mitään vanhan Kuplan tyyliä? Mietin vaan tuota henkilögalleriaa...

Sari said...

Aivan! Mä olin ihan unohtanut jo Kuplan! Olisiko tämä nyt sitten 2000-luvun versio tästä sarjasta? Itselle tämä Modern Family tuo ainakin kaivattua kevennystä keskiviikkoon ja toimii minun kohdalla huumoriltaan täydellisesti!

Sooloilija said...

Ei taida vielä näkyä, sanoo täältä tv:tä paljon katsova.

Kuvauksesi ja kuvien mukaan vaikuttaa hauskalta ja tavallista amerikkalaissarjaa rouhevammalta meiningiltä.

Nykyään kyllä lähes joka sarjassa on ainakin yksi gay-tai gayperhe, mutta hyvä juttu. Tulee tutuksi kaikille. Täällä jopa on puhuttu kiintiögaysta, sen verran joka ohjelmaan on ympätty ainakin yksi tapaus.

Yaelian said...

Minäkin tykästyin heti tähän sarjaan, olen nähnyt kaikki tähän asti tulleet jaksót. Lataan netistä siis....Hyvät henkilöhahmot ja hyvin kirjoitettu!Toinen uusi komediallinen sarja mistä olen pitänyt on "Bored to Death"

Sari said...

Moi Sooloilija. Tätä sarjaa voi ymmärtääkseni ladata ainakin netistä.

Tämä sarja on tyyliltään hiukan erilainen ja välillä oikeasti tuntuu, että on hiukan amatöörimäisesti kuvattukin, tarkoituksella. Samoin kaikki ns. haastattelutyyliset tilityskohtaukset joteskin toimii tässä sarjassa. Modern Family on huumoriltaan juuri mun tyylinen juttu. Kiintiögay kuulosti hauskalta, uudelta 2000-luvun sanalta. Kaikkea ne keksivätkin...

Yaelian, tässä kyllä kaikki toimii ja henkilöhahmot hyvin oivallettuja ja valinnat näyttelijöiden osalta mielestäni onnistuneita. Tuota Bored to Death-sarjaa en olekaan katsonut, pitääpä laittaa korvan taakse ;-)

Anonymous said...

Moi Sari,
Juu, mekin ladattiin tama netin kautta ja ajateltiin katsastaa ja aika hauskan oloinen sarja...sai makoisat naurut. =)
Kiitti vinkista!

Terv,
Satu

Sari said...

Hei Satu!

Ja ole hyvä, huomenna pitää taas katsoa uusin jakso!

Roosa said...

Tätä(kin) sarjaa aloitin syksyllä katsomaan ja on kyllä syksyn paras komediasarja. Alkaa näkymään Mtv3:lla ilmeisesti syksyllä.