Monday, October 19, 2009

Joulublogi

Pieni mainos tännekin blogiini. Aloitin tänään joulublogin Kotilieden webbisivuilla ja seuraavan kymmenen viikon ajan voit käydä lukemassa jouluvalmisteluistamme
Kotilieden jouluosiosta.

Siis tervetuloa kaikki joulusta ja perheemme jouluvalmisteluistamme kiinnostuneet kurkkaamaan, mitä kaikkea tuonne blogiin kirjoitan ja kertoilen. Joka maanantai ilmestyy uusi blogikirjoitus ja olisi mukava saada myös tämän blogin lukijoita sinne kommentoimaan ;-)


Mukavaa maanantaita toivotellen,

Sari

7 comments:

Paivi said...

Kävin blogin katsastamassa ja yhtä hienolta näyttää kuin kaikki muutkin blogisi :) Aivan upeaa, että olet päässyt tuollaiseen mukaan!

Sooloilija said...

Kiva juttu. Kävin jo kurkkaamassa, mutten vielä kommentoinut mitään.

Sari said...

Moi Päivi ja kiitos. Kyllähän tämä uusi blogi tuo vähän uutta vaihtelua tähän kotiäidin arkeeni ja olen kyllä ihan innoissani asiasta!

Moi Sooloilija. Ja kiva kun kävit kurkkailemassa. Eikä sinne ole pakko koko aika olla kommentoimassa, mutta toki kiva olisi ainakin silloin tällöin saada ns. tutummiltakin blogituttavilta sinne kommenttia.

Yaelian said...

Upeeta! Minäkin kävin kurkkimassa ja aion tehdä niin jatkossakin.

Sari said...

Moi Yaelian! Ja kiitos, ja olen iloinen, jos käyt jatkossakin kurkkailemassa tuolla blogissa!

Mikaela said...

Hienoa!!Tottakai tulen kurkkamaan jos vaikka itsekin innostuisin joulusta tällä kertaa, meillä kun se on lähinnä elbaus-päivä eli otamme mahd. rennosti ja syömme paljon. Emme sukuloi tai muuta vaan pötkötämme ja katsomme leffoja ;O)

Hane said...

Kävin kanssa kurkkimassa ja kommentoinkin, mutta kommentti ei jostain syystä lähtenyt minnekään. Käyn vielä uusiksi...
Kiva kuulla tästä sun joulublogistasi, jos kiinnostaa niin mun joulublogiini pääset nimeni kautta. Joulunvalmistelu ja kaikenlainen askartelu auttaa ainakin minut tämän pimeimmän vuodenajan yli....Tulee varmaan olemaan hauskaa seurata tuota sinun joulublogiasi.