Thursday, July 2, 2009

BlogitaukoHei vaan kaikille!

Täällä sitä nyt ollaan Suomen maan kamaralla ja oltu jo itse asiassa huomenissa viikon verran. Eka viikko meni hivenen sumussa, sillä heti maahan tultuamme yövyimme Hki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Cumulus-hotskussa, sohlasimme yhden aamupäivän tapaisen Jumbossa täydessä jet lagissa, siitä kohta suuntasimme nokkamme jo kohti Keski-Suomea vanhempieni luokse ja heti seuraavana aamuna jatkoimme matkaa kohti Oulua, jossa miehelläni oli kolmen päivän työmatka.

Oulussa suunnitelmat muuttuivat, sillä vanhempani eivät olleet innostuneita kaupungilla kiertelystä, vaan halusivat nähdä lähimaisemia ja käydä myös Ruotsin puolella Haaparannassa. Niinpä Nallikarista suuntasimme sinne sun tänne, mutta kävimme myös pulaamassa hivenen kylmähkössä merivedessä ja kivassa Edenin kylpylässä ;-)

Monet treffit jäivät tosin tekemättä, tästä osasyy nettipimennon, josta kärsimme koko Oulun reissun ajan, sillä nettiyhteydet eivät yllätykseksemme toimineetkaan Nallikarilla. Mutta toisaalta, pakko myöntää, oli olo varsin rentoutunut, kun ei tullut koko aikaa roikuttua täällä nettimaailmassa.

Josta sitten lähtikin tämä päätös, että tämä Teksasin taivaan alla blogini jää nyt toistaiseksi kesätauolle, mutta silloin tällöin saattaa näin lomankin aikana tänne jotain pientä kirjoitusta putkahtaa. Mutta nyt ajattelin, että pyhitämme Suomen loman täysin perheen keskeiselle lomailulle, etenkin seuraavat kaksi viikkoa, jolloin isukkikin on mukana menossa. Mehän olemme pikkuneidin kanssa Suomessa aina elokuulle saakka, mutta isä suuntaa takaisin Yhdysvaltoihin jo kahden viikon kuluttua... :-(

Oikein ihanaa kesää teille kaikille! Me olemme nauttineet tästä uskomattoman kauniiista kesä-heinäkuun taitteesta täysin rinnoin ja toivomme vielä useita aurinkoisia lomapäiviä kaikille Suomessa lomaansa viettäville!

Terkuin Sari

10 comments:

Susa said...

Nautinnollista Suomilomaa! :)

Paivi said...

Oikein ihanaa ja rentouttavaa suomilomaa teille! Päätös blogi- ja nettitauosta on varmasti hyvä, sillä olen itsekin huomannut että irrottautuminen kaikista velvollisuuksista on joskus autuaallista :)

Ilmoitelkaa jos olette meidän suunnalla niin kokeillaan ehtisikö pikaisesti nähdäkin :)

Vekarus said...

Hyvää kesää! Nauttikaa!

Sooloilija said...

Hei, teitä suosi Oulussa ja muuallakin ilmat! Olette kovasti liikkuneet täällä pohjoisemmassa jos kävitte Haaparannassakin. (Olen kotoisin sieltä, rajan pinnasta).

Oikein rentouttavaa lomaa Suomessa.

Ps. mietinkin, että varmaan teillä on päivät täynnä ohjelmaa, joten blogitapaaminen joskus vaikka toisella kertaa?

Yaelian said...

Ihanaa Suomi-loman jatkoa teille! Mulla tämä Suomi-loma loppuukin jo ensi tiistaina ja ei oikein vielä tee mieli palata....

kirsi said...

Hyvaa suomiloman jatkoa!!!!

Tuo on varmaan hyva juttu, etta pitaa blogin 'hiljaisena'. Niin taidan minakin tehda lomallamme.

Mina suuntaan taalta Triesteen ja Koratiaan 31.7 lennolla ja sitten vasta Suomeen.

Sari said...

Hei Susa ja kiitos, olemme nauttineet täällä olosta kovasti, vaikka nyt onkin aika viileät kelit, ainakin toistaiseksi.

Hei Päivi. Kiitos, hirveää vauhtia on tämä reilu viikko jo mennyt ja nyt on kyllä pakko sanoa, etten ole olleskaan varma, miten nämä treffailut menee kenenkin kanssa, kun P lähtee jo reilun viikon päästä takas. Ensi viikolla ei arvaa oikein lähteä kauemmas, kun äitini on taas pari päivää sairaalassa tutkimuksissa ja sitten onkin jo viikko puolessa ja meille on tulossa mökkivieraita. Mutta jos se päätös tulee, että käväisemme pääkaupunkiseudulla, niin otetaan kyl heti yhteyttä. Mut mitään en uskalla luvata, kun jo tuon eka viikon Pohjois-Suomen treffiaikeet meni enempi tai vähempi suteen...

Moiks Vekarus. Kiitos sinulle! Nautitaan!!!

Hei Sooloilija. Juu-u, meillä oli melko tiivis tahti Oulun suunnalla, sillä vanhempani eivät osaa olla vain kaupungissa, vaan he sitten intoutuivat lähtemään Haaparantaan ja kävimme myös muissa lähitienoon pikkupitäjissä ja kuvailin muutamia koski- ja jokimaisemiakin siinä Oulun lähistöllä. Isäni on siellä suuntaa reissannut aiemminkin, niin osasi ajella eri paikkoja.

Harmittaa kyllä, että jäi sinunkin kanssa treffit tekemättä, olisi pitänyt arvata, ettei se noin lyhykäisellä aikavälillä ja isovanhempien kanssa reissatessa ole niin yksinkertaista... :-( Mutta ehkä se vielä onnistuu tässä joku kerta sekin!!! Kiva olisi kyllä sinua tavata ihan livenä!

Haaparanta oli oikein kiva paikka ja teinpä kivoja löytöjäkin heti sillan toiselta puolen ;-) Ikeassa tosin jäi käymättä, mutta aika pitkälti kaikki muut marketit kolusimme. Ja Iittalan outlet oli melkoinen löytöpaikka, hinnat olivat ihan toista luokkaa kuin Suomessa.

Moi Yaelian. Kiitos ja samalla voi ei. Sinulla on siis loma loppusuoralla. Mutta olet kyllä saanut sinäkin nauttia ihanasta kesästä, ihanassa säässä. Nyt on tosin hiukan viileämpää, mutta toisaalta tämäkin menee ihan hyvin, on sitä lämpöä varmasti sinullakin tarjolla sitten taas kotiin palatessa ihan yllin kyllin. Mukavia loman viimeisiä päiviä myös sinulle!

Hei Kirsi ja kiitos. Juu, tämä blogi nyt hiljenee joksikin aikaa, Pinkkeihin pioneihin koetan saada nyt jo tänään jotain kirjoitettua. Hyvää matkaa sinulle ja ihanaa Suomi-lomaa!!!

Pike said...

Hyvää Suomilomaa täl puol... merta!

Doris50 said...

Hyvää lomaa teille täällä koto Suomessa.

Sari said...

Hei Pike ja Doris50 ja kiitos. Loma on jo yli puolenvälin, eli nopeasti on kesä livahtanut jo näin pitkälle. Mutta vielä kaksi viikkoa jäljellä! Nautimme nyt näistä viimeisistä hetkistä täällä kauniissa Suomen suvessa!