Thursday, October 30, 2008

Kulmakunnan Halloween-koristuksia...

Uskomatonta, mutta huomenna on jo Halloween-aatto!

Ja itsellä pieni pannari siitä, että onhan pikkuneitimme nyt varmasti huomenna iskukunnossa (siis flunssaton ja kuumeeton), että pääsee illan hämärässä Trick or Treat-kierrokselle.

Meidän kadulla on tapana järjestää pienet kekkerit Halloween-aattona ja viime vuonna olimme mukana menossa. Ilta alkaa siis huomenna kadun päädyssä asustavan perheen pihamaalta. Siellä perheen isäntä grillailee autotallin edessä hodareita ja kaikki vievät pöytään pientä naposteltavaa.

Sitten kun hodarit on napsittu muiden lisujen kera, lähtee lapsikatras isien ja äitien kanssa kierrokselle. Ja se kierros muuten kestää, useita tunteja.

Viime vuonna neiti pelkäsi kummituksiin, luurankoihin ja velhoihin pukeutuneita lapsia sekä hurjia Halloween-koristeita naapureiden pihoilla.

Eikä ihme, kun katselee esimerkiksi näitäkin pihakoristuksia illan hämärässä, valoheijastimien näihin kajastaessa...
Itse suosin vähän vähempi pelottavia Halloween-koristeita ja minusta nuo hautaristit ja hauta-arkuista paljastuvat luurangot ovat mauttomia ja tuntuu hullulta, miten paljon ihmiset laittavat rahaa näiden kaikkien kamaluuksien hankkimiseen...

Meidän oman pihan Halloween-koristuksia voit muuten käydä kurkkaamassa täältä.

Mutta huomista odotellen terkut täältä Teksasista!

Sari

4 comments:

Stina said...

Hauskaa ja turvallista Halloween iltaa koko perheelle. Me skippaamme trick-or-treat traditiot ja painumme evakkoon.
Jarjettoman upeaksi laitoit pihanne!

Nina said...

No on kyllä tosi pelottavia pihoja! Mauttomia, ihan kuten sanoitkin... Ja Suomessa Pyhäinpäivä... Jotenkin nämä kaksi asiaa eivät kuulu yhteen, vaikka toisaalta vähän kuuluvatkin.

kirsi said...

Meitin tytot sanoivat mulle "aiti, sa oot niin tohkeissas TAAS, mita jo SA meet kierrokselle???". POH, mutta laitoin portin ja pihan kauniisti, sain paljon kehuja.
Meilla sekoitti trick or treatin tyttarien tanssiaiset koulussa.

Sari said...

Hei Stina ja kiitos, kivaa oli Trick or Trear-kierroksella ;-) Kuvia tulee myöhemmin, tänään ei taida ennättää laittaa...

Nina. Eikö vain, ja mikä rahamäärä noihinkin koristeihin on uponnut.

Kirsi. Hahaa, äiti siis on ollut vähän tohkeissaan, oletan...