Wednesday, October 29, 2008

Ja taas syötiin, ja juotiin...

Herkutteluhan on siis ihanaa ja nappasin tämän kuvan joku aika sitten Chili's-ketjun ravintolassa käydessämme, kyseessä oli ihan uusi ruoka-annos Crispy chicken tacos ja sitä piti tietty heti kokeilla.

Oli ihan maittavaa (tosin kanaa olisi saanut olla enemmän, samoin pico de galloa) ja herranen aika, ekaa kertaa tyhjensin myös tuon papuosaston. Ne vaan oli niin ihanan pehmeitä ja maittavia tällä kertaa, ettei voinut jättää syömättä...Hyvältä maistui ja tämä kuvahan aiheuttaa jatkuvalle laihiksella olijalle taas nälän tunteen vatsaan. Kurn...

Mutta sen verran kiusaan vielä, että tässä paljastan myös oman lempidrinksuni (hmm, Margaritan ohella tietty). Se on yllättäen Gin & Tonic, lyhykäisesti GT, jota en itse asiassa voinut vielä jokunen vuosi sietää. Suorastaan inhosin juoman aniksen tuoksua ja makukin tuntui ihan liian kitkerältä ja kovalta.

Mutta nykyään saatan hyvillä mielin maistella tätä raikasta juomaa, lime-viipaleiden ja jäiden kera tietty... ;-)


Njam!

Onko sinulla joku lempidrinkki tai juoma, jota on kiva nautiskella vaikkapa illan hämyssä, ravintolassa tai hyvässä seurassa?

16 comments:

Susa said...

Vautsi, toi ruoka nayttaa tosi hyvalta! Pitaa kayda maistamassa.

Ma yleensa juon viinia (pinot grigio). Mexikolaisessa ravintolassa tosin Margarita tulee tilattua. Martiinibaareissa tilaan Cosmon :)
Taalla on nyt noi martiinibaarit suosittuja, niita avataan joku nurkalla.
Niin yksi mun kaikkien aikojen lempidrinkki on Kir Royal (shamppanjaa ja vadelmalikooria), mutta siita tulee paansarky ;D

Sari said...

Ruoka oli ihan maittavaa, mut tosiaan, vähän olisi voinut olla kanaa ja picoa enemmän...

Valkoviini on oma suosikkini myös, mutta joskus tekee mieli ottaa ihan oikea drinksu. Mmm, Kir Royal kuulostaa ihanalta! Pitänee joskus kokeilla, shampanja on niin ihanaa, mut sama täällä, siitä tulee päänsärky jo sellaisenaankin.

Stina said...

Kylmasta valkoviinista tykkaan erityisesti minakin illanhamyssa ja Margaritaa on aina mukava horppia hauskassa seurassa :).

Nyt paivittamaan tama sun osoitteesi, niin loytyy helpommin perille, kiitos vinkkauksesta :).

Sari said...

Hei Stina! Valkkari ja Margarita ovat ihanan raikkaita illanistujaisjuomia molemmat ;-)

Juu, mä hoksasin, et sulla oli toi vanha linkitys ja kun en sitä vuodatusta enää päivinä, niin ajattelin vinkata asiasta.

auli said...

Gin and tonic maistuu minullekin, samoin Kir Royal. Mutta mistä se anis tuli mieleesi, eihän se liity mitenkään giniin? Sen sijaan Pastis on anisviinaa. Se ei aikaisemmin oikein maistunut, mutta nykyään oikeassa paikassa (esim. etelä-Ranskaan), oikeaan aikaan (kesähelteillä) sekin maistuu. Gini puolestaan on valmistettu katajanmarjoista. Niin ja vielä on pakko sanoa, että ruoka näytti todella hyvältä! Voi kun saisi joskus maistaa.

auli said...

Ja kun nyt kerran olen tällainen pilkunviilaaja, niin Susalle sen verran, että Kir Royaliin ei tule valdelmalikööriä vaan mustaherukkalikööriä ;)

Susa said...

Auli, anteeksi.
Taalla siihen kaytetaan Sparkling wine and Chambord.
Olin koktail tarjoilija taalla 8 vuotta.

Mutta kiitos huomautuksesta. ;)

Susa said...

Ja tosta Gin and Tonicista, etta ehka Sari tarkoitti sita Tonicin makua.

Sari said...

Hei Auli ja kiitos kommenteistasi. En tiedä miksi, mutta jotenkin GT:n tuoksuu ja maistuu vähän anismaiselta, vaikka Gin onkin tehty katajanmarjoista. Siksi en voinut sitä sietää aiemmin... ;-)

Kir Royal on varmasti hyvää, oli siinä sitten vadelma- tai mustaherukkalikööriä ;-) Marjaisia ja raikkaita varmasti molemmat.

auli said...

Vielä yksi asia tuli noista juomista mieleeni. Pidän kovasti roséviinistä, mutta vain kesällä. En voi kuvitellakaan juovani roséta esim. tammikuussa. Jotenkin se vain liittyy lämpimiin kesäpäiviin. Puna- ja valkoviiniä juon sitten mihin aikaan vuodesta tahansa.

Sari said...

Hei Auli. Roseviini on ollut itselle vähän vieras, kunnes mieheni toi tässä eräänä päivänä jotain uutta roseviiniä mukanaan ja kehui, että tämä oli saanut kuulema hyvät pisteet.

Minä marmatin, etten edes pidä roseviinistä, mutta kun sitä sitten kaiken kalkatuksen jälkeen maistoin, se olikin todella hyvää ja saattaisin ostaa sitä viiniä toisenkin pullon. Jos vain muistaisin sen merkin... ;-)

Yaelian said...

Valkoviini on mulle mieluisin, mutta sitten Venezuelassa asuessani ihastuin rommiin, jota siellä valmistetaan ja juodaan paljon, ja join sitä aina hedelmämehun kanssa, sen nimi oli ron con punch.Apple Martini on myös kiva drinkki, jota joskus tekee mieli

Sari said...

Yaelian. Molemmat mainitsemistasi drinkeistä kuulostaa hyvältä, enkä ole maistanut kumpaistakaan.

Erityisesti tuo apple martini kuulosti ihanan naiselliselta ;-)

kirsi said...

pidan skumpasta, mut sita ei ole kiva lipittaa yksi. (Mieheni ei tykkaa siita) Kesalla on hyvaa Valkkari ja sooda. Talvella pidan suklaapunkusta. Sitten pidan jostain valkoisesta rommista, ja siihen tulee minttua ja jotain muuta???Siideri on myos hyvaa...joten suosikki vaihtelee.

Sari said...

Kirsi. Suklaapunkku? En ole koskaan kuullutkaan, mutta on varmasti hyvää.

Tuo vaalea rommi ja mintunlehti kuulostaa tutulta, mutta enpä nyt saa itsekään drinksun nimeä päähäni.

Susa said...

Eikos se ole Mojito nimeltaan? Tosi raikas, ma tykkaan :)